Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

petero 

všechny recenze uživatele

Prepad rodinky sériových zabijákov v úvode je samozrejme podľa scenára Roba Zombieho prispôsobené surovosti filmu kde komando fízlov nenabehne hneď do domu a neprekvapí spiacich obyvateľov, ale prebudí ich megafónom, grázli sa stihnú obvešať brnením a zbraňami a nasleduje hustá prestrelka po ktorej sa podarí časti rodiny zdrhnúť a hon pokračuje. Toľko hnusných (výzorom) hercov, napr. najznámejší asi „popetovanej mexickej drsoň“ Danny Trejo ktorého si najme šialený šerif aby vypátral uprchlíkov a pred smrťou ich mohol mučiť tak ako si to rodinka vrahov zaslúži. Réžia prekvapivo slušná vôbec naspadá do trápnych vôd a herci podávajú sústredený výkon. Ku koncu sa film zmení na road movie a no navnadilo ma to na House of 1000 Corpses. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zdá sa, že pomaly začínam prichádzať na chuť režisérskemu štýlu Roba Zombie, ktorého som doteraz registroval predovšetkým ako hudobníka. Na dráhu režiséra sa dal len nedávno. Videl som zatiaľ všetky jeho diela. Najviac som spokojný práve s "The Devil´s Rejects". Príbeh o trojici bezcitných vrahov, čo sú na úteku pred zákonom je volným pokračovaním jeho prvého filmu "Dom tisícich mŕtvol". Žánrovo je to však dosť odlišný snímok, aj keď tiež obsahuje nemalú dávku brutality a násilia. "Vyvrženci pekla" sú krvavou road movie s retro horrorovým feelingom. Záverečná video klipová scéna je výborným zakončením tohto vražedného filmového besnenia. **** ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Napodruhé se už Zombie z pozice režiséra nesnaží o tak zlou atmosféru jako prvně, ale spíše se soustředí na absolutní nášup exploitationu, který diváka doslova smete. Tohle není mainstreamový čajíček pro teenagery, ale kurevsky zvrácená a úchylná zábava pro silné žaludky. Šerif Wydell Williama Forsytha pro mě od teď bude zosobňovat tu nejostřejší umanutost a nekompromisnost, která se kdy grupě vraždících maniaků postavila. Jeho závěrečné sólo se sešívačkou je genialita par excellance, stejně jako zbytek filmu. Pravda, v rámci diváckého vkusu, jelikož napoprvé jsem, přiznám se, tuhletu šílenou jízdu opravdu nepobral. Stejně jako u prvního dílu to chce mít prostě něco nakoukáno. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Některé věci bych si nepředstavoval ani v těch nejhorších snech, které jdou v tomto filmu vidět a Rob Zombie se nebojí je bez problémů hodit na filmové plátno. Zvrácený scénář diváka vůbec nešetří. Výborný střih a dobrá volba herců. Zabíjení bezbranných lidí se na filmovém plátně jen tak nevidí. Drsný snímek, ale že bych měl strach, nebo bych si musel rukama zakrývat oči, to ne. Sheri Moon Zombie má moc pěknou prdelku. +++ 5. 9. 2012 po projekci jsem měl noční můru a stejně to nechápu, protože jsem se u filmu "bavil" a je to pro mě horor s komediálním nádechem, ale je v tom něco víc, co se ukáže po nějakém čase a Rob Zombie mě v noci navštěvoval v dost zlé náladě - zvedám hodnocení! ()

Adrian

všechny recenze uživatele

Úchylný pošuk v svojom druhom režisérskom počine ukázal, že hlavu nemá totálne vymydlenú a viaceré žánre (od exploitation až po road-movie) a ich podruhy má "napozerané" a rovnako dobre vie evokovať feelilng doby 70´s. Dialógy rezonujú v mantineloch "geniálne" až po "WTF". Miestami perfektná hra so zabehanými "pravidlami" (hlavne prehodenie rolí trpiteľ/sadista v závere), avšak na môj vkus nehorázne naťahovaná (hmm, keby bolo viacej nahotiniek so Sheri Moon, možno by som sa na celú vec pozeral inakšie ;-) ). Panoptikum úchylov celého sveta každopádne našlo svojho nového guru! P.S.: I moja dokonala maličkosť sa môže občas prekríknúť a zmýliť v úsudku :) Po druhom pozretí musím rozhodne s hodnotením hore -> vyššie zmienené pozitíva sa totiž výrazne umocnili. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Dům rodiny Firefly se nachází přibližně na 25975 Sand Canyon Road, východně od města Santa Clarita. Součástí tohoto komplexu je i Charlieho (Ken Foree) „Frontier Fun Town' a další budovy. Kahiki Palms Motel, tedy místo, kde došlo k přepadení kapely Banjo & Sullivan, jejich zavraždění a následnému policejnímu vyšetřování, se nachází na 42848 150th Street East v Lancasteru v Kalifornii. (jurasino)

Reklama

Reklama