Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nulová atmosféra, žádný výrazný klaďas a dech beroucí záporák si taky odskočil, tupý scénář plný nesmyslných dialogů a scén. Pokračování komentáře je jisto jistě SPOILER!! Psán pro uklidnění mých nervů! Za prvé.. Používejte stejné tužidlo na vlasy jako Sheri Moon Zombie, protože její vlasy zůstali v původním stavu za jakýkoli situace!!.. za druhé.. Milí rodičové, učte své děti, že jestli někdy budou utíkat pro pomoc s kůži svého partnera přes obličej, ať dávají pozor na cestu!! Mohlo by je srazit auto.. za třetí.. Nikdy se nezmiňujte nějak hanlivě o Elvisovi před policistou, kterému zabili bratra, mohl by se rozčílit a to přece nechceme.. za čtvrté.. Když chcete někoho upálit, polijte i je!! Né jen koberec okolo.. za páté.. Za jakékoliv situace, i když se soustředíte na škrcení jiné osoby, dávejte pozor, jestli nejde někdo kolem. Mohlo by se to hodit.. a za šesté.. Nejlepší lék na stigmata, je řízení auta.. Nevěříte? Věřte! :-) ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Kontroverzný, drsný a nekompromisne krvavý kriminálny horor, ktorý vám ukáže veci, aké normálne na plátne ani v televízii neuvidíte. Pripravte sa na špinavú akciu, bandu psychopatov, policajného sadistu, plejádu mŕtvol a vnútornosti. Spojenie Rob Zombie, Sheri Moon Zombie, Bill Moseley, William Forsythe a Danny Trejo vo vedľajšej úlohe priniesli chutné sústo pre béčkových gurmánov. A ešte len tam mimochodom stíha rozvinúť tému "Keď si želáte, aby zvieratá v ľudskej koži trpeli tak, ako ich obete, nestávate sa sami zvieratami? A čo keď im to sami spravíte?" Výborný film. ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Maximálně brutální, extrémně sprostý (údajně 224 „faků“), ani kapku morální – takový je druhý film hudebníka, režiséra, scénáristy a provokatéra Roba Zombieho. Kladné postavy se zde nevyskytují. Pokud narazíte na nějaký humor, pak zcela náhodou na humor šibeničního rázu. Lidské tělo je pro Zombieho jenom flák masa obalený v kůži. Proříznutí hrdla nebo prostřelení lebky patří ještě k těm mírnějším „saďárnám“. Největším problémem filmu je tupý scénář – nemáte komu fandit, nanejvýš si budete přát, aby se ti „motherf**kers“ konečně navzájem zmasakrovali. O nic jiného než masakrováni zde ani nejde. Hádám, že s vyšším rozpočtem by počet mrtvých narostl geometrickou řadou, takhle dostávají prostor i dementní hlášky, vtipné jedině smrtelnou vážností, s níž jsou pronášené („Nejistotu šoupni do pytle a hluboko zakopej“). Naopak režie je až překvapivě kvalitní, obzvlášť předtitulková přestřelka a „poslední jízda“, kde Zombie efektivně skloubil střihovou režii s říznou hudbou. Výsledek rozhodně působí poněkud rozpačitým dojmem, celý film navíc není jasné, jestli Zombie pojetí tohoto psychothrilleru (na horor zapomeňte) coby rodinného dramatu myslel vážně nebo jako těžkou ironii, každopádně jsem si některé pasáže opravdu užíval a navíc byla má slovní zásoba obohacena o roztomile vulgární „chickenfucker“ (trefně počeštěno jako „kurojebal“ :). 70% Zajímavé komentáře: Mr.Apache, oli.G, castor, Mordenroth, arie ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť hustá zmes krvi, násilia a sexu. Úloha šerifa, ktorý ide zabijákom po krku, sadla W.Forsythovi(kvalitný herec zväčša vedľajších úloch) ako už dávno nie. Naposledy bol výborný v gangsterke Čo robiľ v Denveri, keď človek nežije (distribútori je najvyšší čas to vydať). Atmosférou a brutalitou to pripomenie Masaker motorovou pílou alebo Hory majú oči, takže nič pre slabšie povahy. Výborná cena od Vapetu, ale DVD okrem traileru neobsahuje žiadne bonusy. Zaradenie do žánru horor je aj nie je ok. Žiadne "ľakačky" sa nekonajú, len je to krvavé a brutálne.80%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zvrhlé, špinavě odporné a místy vlastně vtipné. Rob Zombie působí trošku jako drsnější Tarantino s Rodriguezem. Některé záběry třeba na holku rozjetou kamionem jsou opravdu Over The Top. Herecká sebranka a její herecké výkony výborné. Obzvláště zaujme fanda Elvise Forsythe, kterého bych nominoval na Oscara. PS: Duo Vyvrženců Kapitán Spaulding a Otis zase naproti tomu by neměli uniknout v nominaci Prasata roku:) 70% ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Film měl původně vedlejší zápletku zahrnující scény s Dr. Satanem. V interview Rob Zombie řekl, že tyto scény vystříhal, protože Dr. Satan v tomto filmu by byl něco jako Chewbacca v Bonnie a Clyde (1967). Zombie dodal, že všechny scény s Dr. Satanem budou uchovány na DVD ve vystřižených scénách. (c.tucker)
  • The Family Media Guide tvrdil, že slovo "fuck" a jeho varianty bylo ve filmu použito 224 krát, nicméně jiné zdroje uvedly číslo 560, což z tohoto filmu dělalo rekordmana, až do snímku Fuck (2005) (dříve rekord držel film Nil by Mouth (1997), ve kterém se užilo tohoto slova 470 krát). (c.tucker)

Reklama

Reklama