Reklama

Reklama

Domino (Keira Knightley) se narodila do světa luxusu a milovala nade vše svobodu a nezávislost. Opustila kariéru modelky a stala se členkou komanda zabývajícího se chytáním uprchlíků. Začala tak kariéru lovkyně lidí. Film je natočen podle skutečné události. (oficiální text distributora)

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

darthhokro

Tak to zas prrr, Kejra je přirozeně hubená narozdíl vod jinech nepřirozenejch vyzáblin. Kejře její tělesná konstituce sedne. Když jí přidali kozy na plakát tý lukostřelkyně tak se tomu jen smála.

darthhokro

darthhokro (hodnocení, recenze)

žehlící prkno je hrbatější :D  Jako fakt nic proti Kejře ale fakt je jak reklama na hlad.

na příspěvěk reagoval Hawaj

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Překvapilo mě, jak vysoké má tento film skore. Bohužel od Keiry jsem po filmech jako Piráti z Karibiku a Láska nebeská (Star wars) čekala daleko více. To byl tak nepřehledný film, neustále skoky sem tam, kamera nebyla schopná se na nic pořádně zaměřit, nevěděla jsem, jak upínat svoji pozornost, kdybych si nepřečetla recenzi s příběhem, tak netuším pořádně pointu filmu...poslední čtvrtina filmu byla pro mně předvídatelná. V životě si Domino nepustím podruhý!

Traffic

Traffic (hodnocení, recenze)

Dá se ještě někde sehnat Douglasova recenze k Domino z filmpubu? Odkaz v externích recenzích nefunguje, respektive to akorát hází na současnou stránku recenzí na aktuálně (kde to v databázi není).

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Tento film se snažil být tak moc cool, až to přehnal a obrátilo se to proti němu. Každopádně i tak zábavná podívaná a dobrý hlášky. A ti dva týpci z Beverly Hills, ti neměli chybu =)

Saliney

Saliney (hodnocení, recenze)

Zaujímavý film, vynikajúce obsadenie, len dej je veľmi zvláštny a nepochopiteľný a "moce" sa ešte k tomu vo dvoch hodinách, čo značne uberá filmu na kvalite... ale je to taký lepší priemer

Standa117

Standa117 (hodnocení, recenze)

Zajímavá akční záležitost, které ale trochu podtrhávají nohy věci, které pravděpodobně měly být její předností. Kamera a barvy sice vypadají stylově, ale trohu se tu opisovalo z CSI (cokoliv kdokoliv řekne je ukázáno jako obraz i když to nemusí být pravda - nepřehlednost) a z Trafic Nadvláda gangů (barvy vypadají stejně, ale nic neznamenají). Pokud bychom připustili zkrácení cca o 30 minut (několikrát jsem na chvíli odešel a světe div se, nic mi neuteklo) a ubrání střihů byla by tam ještě jedna hvězdička navíc. Jinak český dabing je proveden velmi slušně.

Filipes

Filipes (hodnocení, recenze)

Tonny Scott patří k mím oblíbencům mezi režiséry. Film domino jenom potvrzuje kvalitu jeho stylu hraní si s kamerovými efekty. Je to kvalitní film s celkem originálním dějem, s výborným hereckým obsazením a parádním scénářem. Nebýt pár scén které mi do filmu příliš neseděly dal bych 5 hvězdiček ale v tomto případě jsou 4 hvězdičky naprosto adekvátní volba. Jen tak dál Tony.

smrt.ka

smrt.ka (hodnocení, recenze)

Ten film se nemůže líbit každému a i na mě zezačátku působil všemožně, ale když jsem pochopila podstatu filmu a děj se rozvíjel dál, tak to bylo skvělé. Příběh o skutečné ženě, o Domino, který byl moc zajímavě natočený!

 (hodnocení, recenze)

Ten film bych popsal snad jen slovek schizofrenie!

clarc

clarc (hodnocení, recenze)

Tenhle film asi nesedne kazdemu, ale me se velcie pacil, hlavni herecky team v cele s Ramirezem, Rourou a tim Afgancem byl skvely. Keira mi tam moc nesedla, ale i tak to stalo za to. Ty strihy a styl jakym to bylo natoceno - to jsou profi paradicky a kdo je nepochopi - jeho smula. Najs, 80 hvezdicek z 10. caj...

 (hodnocení, recenze)

Kamera a hudba skvely.Celkove je film chaoticky,spis neco jako dlouhej videoklip.Keira zenska moc pritazliva ovsem jako slecna drsnak docela trapna a ostatni krome Mickeyho Rourkea staly za velky hnedy.Jo a nesmim zapomenout na malinkou roli Toma Waitse,ten se mi libil asi ze vseho nejvic.

Violette

Violette (hodnocení, recenze)

Zajímavost formy zpracování zde převládá nad obsahem a i ony efekty se velmi rychle okoukají a přestanou být zajímavé. Keira jako nekompromisní drsňačka je téměř tak vtipná, že by stálo za to obsadit ji do nějakého dílu červeného trpaslíka a nebo Doom II. Za velkou slabinu filmu považuji jeho způsob vyprávění -retrospektivně vyprávěný příběh při výslechu, kde není jasné do jak podrobných detailů se zachází a proč, dovoluje režisérovi rozpliznout film do 120minut dlouhého experimentu s vracečkou, různě zrychlenými záběry a barevnou paletou.

Dovlatovka

Dovlatovka (hodnocení, recenze)

Jo a Kiera? Lucy Liu byla víc sexy a to jen seděla za stolem. Ale taky zlý to nebylo.

Dovlatovka

Dovlatovka (hodnocení, recenze)

Celovečerní videoklip...skvělá hudba, skvělá forma! Pastva pro oči a uši, obojí ale pak může bolet:-) Navíc vážně vtipný! V reality show o lovcích lidí se nemůže hulit, "vždyť na to budou koukat děti":-):-):-)

 (hodnocení, recenze)

Chaotický a zbytečně dlouhý snímek.Tony Scott vskutku nenavázal na skvělého Muže v ohni.Snad se příště více zadaří.

pavelk

pavelk (hodnocení, recenze)

vyborny film se skvelym strihem a jeste lepsimsoundtrackem...ty dve hodiny utekly jak nic. Pekne...doporucuji.

Jamamoto

Jamamoto (hodnocení, recenze)

nechápu proč se Keira nechá nahradit tzv. Body doublem, když má tak hezkou postavu. Může mi to někdo vysvětlit? Hollywood je vážně divnej.

Související novinky

Tony Scott chce opravdové gangstery

Tony Scott chce opravdové gangstery

07.06.2009

Kam? K sobě domů asi ne. Ale do svého remaku drsňárny Waltera Hilla The Warriors rozhodně ano. Na filmu už prý intenzivně pracuje a v rámci příprav se osobně setkal s představiteli všech… (více)

Válečníci Tonyho Scotta

Válečníci Tonyho Scotta

16.10.2005

Režisér Tony Scott ještě ani nevypustil do světa svůj drsný thriller o lovkyni lidí Domino a už vede řeči o své dalším projektu. Bude jím předělávka klasické pouliční gangsterky The Warriors režiséra… (více)

Co chystá andílek Lucy?

Co chystá andílek Lucy?

06.07.2005

Už je to nějaký čas co jsme naposledy slyšeli o božské dominátorce Lucy Liu. I když co si budeme nalhávat, klíčové je ji vidět, že ano. :) A zdá se, že se máme na co těšit společným jmenovatelem… (více)

Reklama

Reklama