Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kimberly (Evan Rachel Wood) je 15tiletá puberťačka z Beverly Hills. Je krásná, chytrá, zábavná, vzrušující, ale dokáže šokovat svou krutostí. Udělá cokoli, aby se stala slavnou a atraktivní. Rozhodne se svést svého třídního učitele. Zaplétá se do sítě lhaní, předstírání, vydírání... až se nakonec dostane před soud za své zvláštní sexuální praktiky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Pretty Persuasion no vlastně ne. Moc se to nepovedlo. Kimberly a její ďábelský plán nepůsobil zrovna nějak věrohodně nebo aspoň nebyl dostatečně záživný. Tento film chtěl asi evokovat vzpomínku na Velmi nebezpečné známosti, což se v jisté malé míře daří, ale to je tak vše. Fajn byla Jane Krakowski, akorát škoda, že její postava reportérky byla malinko stupidní :) Toť asi vše... ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Skvěle vyobrazená středoškolská depka s chytrým (!) průběhem a trochu lámaným závěrem, ze kterého čpí až příliš idealismu ohledně svobody a nepotrestání. Rozhodně se nenechte zmást označením komedie - víc než o smíchu je to o zamyšlení se nad průstřelností systému a nadměrnou vyspělostí těch, co se nezdají. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Na každou svini se vaří v kotli voda. Tohle rčení si myslím,že moc neplatí v ČR, ale tady naštěstí jo. Evan Rachel Wood aka Dolores aka svině z jeskyně tady 100 minut předvádí neuvěřitelnou manipulativní hru, napříč celým spektrem lidí. Bylo mi z jejího jednání celkem zle a jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo....................................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Spočiatku ide "len" o nekorektnú komédiu, ktorá odhaľuje spoločenské stereotypy v Amerike, asi ako minisukňa stehná dlhonohej študentky. Neskôr rozpútaná krimi zápletka trochu spomalí tempo, ale prezrádza aj väčšie ambície filmu, ktorý však zapojením príbehu o mladej manipulátorke nie je veľmi originálny. No scenár prichystal premyslenú cestu k finálnemu odkrytiu nečakanej, aj keď jednoduchej motivácie hlavnej hrdinky. Tá, spolu s jej presvedčivým stvárnením v podaní Evan Rachel Wood, a možno aj podmanivou hudbou v pozadí, povyšuje tento nenápadný počin o mladých na skutočný psycho-thriller. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Chytrá dívka co čte Deník Anny Frankové, ve filmu natočeném před deseti nebo dvaceti lety by se stranila společnosti a chodila pouze v černé, protože černá odpovídá její duši, zatímco v současném filmu praktikuje anální, orální a lesbický sex a používá výrazy, které bych já nikdy nevypustil z pusy. Herečky jako je Evan Rachel Wood si však zaslouží hrát silné ženské hrdinky, ač jakkoliv zkažené a já si zasloužím je v takovýchto rolích vidět, jak se smějí, brečí (a jak lížou bobra) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Jane Krakowski počas svojej scény v spodnom prádle požiadala štáb, aby každý, kto na scéne bude pracovať, bol hore bez. (Real Tom Hardy)
  • Hlavná postava mala podľa scenára byť sexy verziu Lolity. Režisér mal pocit, že takéto smerovanie je veľké klišé a rozhodol sa ísť opačnou cestou, chcel vytvoriť svet a postavy v ňom, ktoré by vyzerali nadčasovo. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Siegova Teória chaosu

Siegova Teória chaosu

20.09.2005

Režisér Marcos Siega (na obr.), ktorý okrem niekoľkých videoklipov a niekoľkých epizód TV seriálov nakrútil jeden priemerný a jeden strašný film, bude režírovať komédiu CHAOS THEORY. Ryan Reynolds v… (více)

Reklama

Reklama