Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kimberly (Evan Rachel Wood) je 15tiletá puberťačka z Beverly Hills. Je krásná, chytrá, zábavná, vzrušující, ale dokáže šokovat svou krutostí. Udělá cokoli, aby se stala slavnou a atraktivní. Rozhodne se svést svého třídního učitele. Zaplétá se do sítě lhaní, předstírání, vydírání... až se nakonec dostane před soud za své zvláštní sexuální praktiky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

runner85 

všechny recenze uživatele

Hneď prvý záber na prsíčka a nožičky mladých žien chcel hneď na začiatku pritiahnuť pozornosť viac na pohyblivé obrázky ako na dej, hlavne ma ale v tomto utvrdzuje fakt že Kimberly v skoro v každom zábere je vo svetríku bez podprsenky / opäť nie žeby som sa sťažoval ale je to fakt / a i keď sa dej postupne slušne rozbiehal, hlavne vtedy keď Kimberly predstavuje novej spolužiačke školu, no v momente keď prišla žaloba a súdny proces som sa začal nudiť .... nechápem zaradeniu do komédie, ale to bude asi tým že nemám 12 ... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

S pevným odhodláním, jasnými úmysly a racionální úvahou dokážete cokoli. A neplatí to jen o šlechetných záměrech. Velmi chutná a ostrá rána do všech společenských problémů, se sexualitou a rasismem v čele. Škoda, že se v závěru stane příliš mnoho věcí, který tak výsledný černohumorný mix tříští na kousky bez předchozí rafinovanosti. ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě je děsně těžké tento film hodnotit...Je to podle mě na jednu stranu strašně blbě natočený film, ale na druhou stranu tam exceluje znázornění touhy po slávě, vytrvalost po tom, čeho chce člověk dosáhnout a udělá pro to opravdu cokoliv.... Možná se to nezdá, ale film vyniká hodně vnitřním bojem mladé dívky, která je odhodlaná být slavná a štěstí ostatních ji nezajímá...Hlavně posledních 15 minut, kdy dochází k rozluštění situace a všimneme si ještě lepšího hereckého výkonu Wood, "kterou" bych za kamarádku rozhodně nechtěla. Souhlasím ještě s komentářem kOCOURA, který to vystihl přesně. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Příjemná a lehce zvrhlá zábava ideální na zabití nudného odpoledne. Příjemná zejména díky vtipným postavám, kdy vyniká především muslimská dívka Randa (Kimberly: "Rando, co je nejlepší věcí v této zemi?" Randa: "Sylvester Stallone?") a otec hlavní hrdinky ztvárněný Jamesem Woodsem, jenž ve všech svých scénách vystupuje jako naprostý úchyl. Zvrhlá díky tomu, že hlavní hrdinka, ač jí je teprve 15 let, má více sexuálních zkušeností než prostitutka po 10 letech šlapání chodníku na E55 a během filmu je zdárně rozšiřuje. :-) ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Na každou svini se vaří v kotli voda. Tohle rčení si myslím,že moc neplatí v ČR, ale tady naštěstí jo. Evan Rachel Wood aka Dolores aka svině z jeskyně tady 100 minut předvádí neuvěřitelnou manipulativní hru, napříč celým spektrem lidí. Bylo mi z jejího jednání celkem zle a jsem rád, že to dopadlo tak, jak to dopadlo....................................moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Skladateľ Gilad Benamram bol celkom prekvapený, keď mu režisér povedal, že nemá v pláne zahrnúť do filmu akékoľvek skladby a jediná hudba má v ňom byť iba od neho. Benamram sa totiž veľmi tešil na to, ako bude vyberať konkrétne skladby z rôznych žánrov. (Real Tom Hardy)
  • Film bol vo svojom čase celkom populárny na internete kvôli lesbickej scéne. (Real Tom Hardy)
  • Hudbu k filmu nahral aj Slovenský komorný orchester pod vedením Oskara Rózsu. (magu)

Související novinky

Siegova Teória chaosu

Siegova Teória chaosu

20.09.2005

Režisér Marcos Siega (na obr.), ktorý okrem niekoľkých videoklipov a niekoľkých epizód TV seriálov nakrútil jeden priemerný a jeden strašný film, bude režírovať komédiu CHAOS THEORY. Ryan Reynolds v… (více)

Reklama

Reklama