Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kimberly (Evan Rachel Wood) je 15tiletá puberťačka z Beverly Hills. Je krásná, chytrá, zábavná, vzrušující, ale dokáže šokovat svou krutostí. Udělá cokoli, aby se stala slavnou a atraktivní. Rozhodne se svést svého třídního učitele. Zaplétá se do sítě lhaní, předstírání, vydírání... až se nakonec dostane před soud za své zvláštní sexuální praktiky. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

runner85 

všechny recenze uživatele

Hneď prvý záber na prsíčka a nožičky mladých žien chcel hneď na začiatku pritiahnuť pozornosť viac na pohyblivé obrázky ako na dej, hlavne ma ale v tomto utvrdzuje fakt že Kimberly v skoro v každom zábere je vo svetríku bez podprsenky / opäť nie žeby som sa sťažoval ale je to fakt / a i keď sa dej postupne slušne rozbiehal, hlavne vtedy keď Kimberly predstavuje novej spolužiačke školu, no v momente keď prišla žaloba a súdny proces som sa začal nudiť .... nechápem zaradeniu do komédie, ale to bude asi tým že nemám 12 ... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Docela hloupý film s velice jednoduchým a nijak překvapivým dějem, který se tvůrci rozhodli zatraktivnit tím, že ho vypráví napřeskáčku... Bohužel to nepomohlo, neboť veškeré flashbacky jsou zbytečné a to, co se v nich odehraje, si už každý prostě musel dávno domyslet. Humoru, který by stál za zmínku, by se člověk taky nedopitval, takže jediné, kvůli čemu Svádění neposílám do odpadových hlubin, je postava arabské studentky, která měla jako jediná něco do sebe. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film začíná jako desítky jiných "Zpovědí královen střední školy". Po povinném úvodu a seznámení s rodinnými a školními poměry přijde taková trochu změna žánru. Celý film stojí na naprosto excelentní Evan Rachel Wood, která se do své role fakt položila. Za to taky dávám pátou hvězdu. Ten příběh není jen o jedné chytré slečně, která se všemi dokonale vyjebala, ale taky to charakterizuje fungování celého světa, kde přes všechny ideály a vznešené pravdy vyhrává většinou ten, kdo je větší hajzl. A rodiče, to je kapitola sama pro sebe, mimo jiné tady taky dobře popsaná. Zkrátka zdánlive jednoduchý film, po jehož projekci má člověk o čem přemýšlet. 85% ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Příběh patnáctileté dívka, která vlastní ty nejlepší a nejnebezpečnější zbraně (krásu, chytrost a sebevědomí) s kterými dosáhne prakticky všeho, po čem touží bez sebemenších problémů. Proč mě vůbec nepřekvapuje, že by se tohle v Beverly Hills mohlo dít? Zábavné, svižné, správně cynické, do jisté míry pravdivé, místy přehnané, ale uvěřitelné. K tomu ta dětská tvářička Evan Rachel Wood(ové), pro kterou byste udělali prakticky všechno. Žrala jsem ji každou scénu. Škoda, že nejsem taky taková svině, kde bych dneska byla :o) ()

TO 

všechny recenze uživatele

Chytrá dívka co čte Deník Anny Frankové, ve filmu natočeném před deseti nebo dvaceti lety by se stranila společnosti a chodila pouze v černé, protože černá odpovídá její duši, zatímco v současném filmu praktikuje anální, orální a lesbický sex a používá výrazy, které bych já nikdy nevypustil z pusy. Herečky jako je Evan Rachel Wood si však zaslouží hrát silné ženské hrdinky, ač jakkoliv zkažené a já si zasloužím je v takovýchto rolích vidět, jak se smějí, brečí (a jak lížou bobra) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (9)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. Škola sa vo filme nachádzala v Beverly Hills, natáčalo sa ale vo Venice. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Siegova Teória chaosu

Siegova Teória chaosu

20.09.2005

Režisér Marcos Siega (na obr.), ktorý okrem niekoľkých videoklipov a niekoľkých epizód TV seriálov nakrútil jeden priemerný a jeden strašný film, bude režírovať komédiu CHAOS THEORY. Ryan Reynolds v… (více)

Reklama

Reklama