Reklama

Reklama

Neslavná

(seriál)
  • USA Unfabulous
USA, (2004–2007), 16 h 23 min (Minutáž: 23–24 min)

Tvůrci:

Sue Rose

Hrají:

Emma Roberts, Melise, Jordan Calloway, Brandon Kelly, Molly Hagan, Markus Flanagan, Emma Degerstedt, Chelsea Tavares, Raja Fenske, Dustin Ingram (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(41)

Recenze (4)

kukkik 

všechny recenze uživatele

No, dnes už ani nevím o čem to bylo ale v době, kdy se to na Nickelodeonu vysílalo byly hlavní dvě věci - mě bylo asi 15 a v Unfabulous hrála má tehdejší crush Emma Roberts. Hodnocení si to tehdy zasloužilo a dnes již měnit nehodlám :) 4/5 ()

Reklama

DannyBurino odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, otrava a ubohost. Tahle slova vystihují celý seriál. Postavy jsou idioti a hlavní postava je děsně nafoukaná a otravná. ()

mai 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem zahlídla na Nickelodeonu a nic moc jsem proti němu neměla, jenom mi vadí takovéto seriálové "rychlé dospívání" - Emma hrála 13 letou (sama měla 13), ale chovala se tam (a nebyla sama ) na 18... ale chovala je dost silné slovo, spíš si myslela, že se tak lidi v 18 chovají, přitrouble se oblíkala (stejně tak její kamarádka), šíleně tam rozebírala vztahy a kluky a hrála si na zpěvačku...mimochodem, vůbec neumí zpívat a to v tomhle typu seriálu je celkem blbost že... Když tohle všechno přehlídnete, vyklube se z toho celkem v pohodě dětský "alateenagerský" seriál. 2*, víc ne... ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama