Reklama

Reklama

Sarah Silverman: Jesus is Magic

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Fakt nechápem ľudí ako sa môžu zabávať na takom trápnom a plytkom humore, ktorý Sarah po celý čas predvádza. Stand-up comedy je celkom fajn, len nie ak je po celý čas postavená na vulgárnych a sexistických "vtipoch" o obľúbených témach ako je náboženstvo, rasizmus, či ľudská sexualita. Za celý ten čas som sa asi ani raz nezasmial, skôr mi bolo smutno z tých ľudí, čo sa išli od smiechu popukať z tých nechutných "vtipov" bez pointy. Naozaj, na zamyslenie... ()

xPepsa 

všechny recenze uživatele

"The best time to have a baby is to be black teenager." Par dobrych forku. Sarah si dela sradu z cehokoliv, od zidu pres male lidi az po rasismus. Je zde trochu citit snaha za kazdou cenu provokovat, ale cenim ze se do toho vubec pustila. Zvlast v USA. ()

Reklama

mortak 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy s odřenýma ušima. Silverman jako stand-up komička není špatná, ale něco tomu chybí. Zvolená role - naivní dívenka s andělskou tváří říká s neodolatelným úsměvem ty nejsprostší fráze - jí skvěle sedí, a padá z ní jeden vtip za druhým (když jsem ho tak jeden večer cumlala svému příteli, najednou jsem si uvědomila - vždyť už jsem jako moje matka). Ale chtělo by to větší drive, a po půl hodině už mi to přišlo utahané a jednostrunné. Bohužel ty vložené scénky, které jsou buď trapné (producent), prvoplánově provokující (domov důchodců), či jen přisprostlé (píseň pornohercům), výsledný dojem dost kazí. ()

seeker0 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Sarah dělá tak politicky nekorektní vtipy, že si obecenstvo kolikrát není jisté, jestli se může smát. Super. ()

Reklama

Reklama