Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

RedHot 

všechny recenze uživatele

Opět se děje to, co u kultovních Přátel - i zde dostala prostor ta nejméně zajímavá postavička (z čehož se nám u prvního jmenovaného seriálu vylíhnul samostatný séroš Joey), opět se na to dá velmi dobře koukat a opět tu máme důkaz toho, že z upadajícího seriálu, který už nemá čím překvapit, se vždy ještě dá něco vytřískat. I když trochu postrádám ten černý humor, kterým původní Griffinovi nikdy neštetřili... já řekl černý humor? Tedy, jsem to ale rasista! ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ja ani neviem prečo tento seriál vznikol. Bolo to asi pre čiernych amerických spoluobčanov. Miestami silno nesympatický až odpudivý seriál, inokedy veľmi trefný a úderný. Bohužiaľ tých negatívnych miest je tam o dosť viac. Oproti Griffinovým veľmi slabé. Cleveland Show si je tak podobný s Family Guy, že vlastne nemá čo ponúknuť. Čo ma najviac rozsekalo bol hovoriaci medveď. Psa v Griffinových som chápal a prišiel som mu na chuť, ale medveď, to je už bomba - navyše sa nejako moc podobá Peterovi z Griffinov. Na Clevelandovi sa mi vždy páčil jeho originálny hlas. Inak pravda, že v FG nebol práve najvýraznejšou postavou. Možno práve preto má teraz vlastný seriál, aby ukázal, že ho vie ťahať aj sám. Ale on veru nevie. Cleveland Show je veľmi slabý a na Family Guy len tak asi nedosiahne. ()

Reklama

PEPESstudio 

všechny recenze uživatele

Je to strašný jo fajn někdy se tam zasměju ale tý brutality co tam je to je děs. Rodina Clevelandových tomu se ani nedá říct rodina pořád jsou na sebe naštvaný,mlatí se, posmívaj si se na vzájem, urážej se no takhle rodina nevypadá, jo fajn toho nasilí tam třeba trochu být může ale v takovém množství to nemuseli. Dal jsem dvě hvězdy protože se tam občas zasměju a za toho medvěda ten je super :) ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Vôbec by to nebolo zlé, keby jednotlivé epizódy neboli poznačené obsedantnou snahou tvorcov natlačiť sem čo najviac fekálneho, negustiózneho a deviantného "humoru". A najodpornejšou postavou je "kouč". Toho si naozaj mohli odpustiť. No a pre deti je to samozrejme absolútne nevhodné, ale PRIMA COOL to aj tak "švacne" do času, keď na to môžu oči vytriešťať aj škôlkári. Smutné ... (7.11.2012) ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Já to naopak chápu, proč zrovna Cleveland. Oni nemohli riskovat, že by z Family Guye sebrali významnou postavu, protože by pak šel Family Guy dolů. Nevýrazný Cleveland odešel a tvůrci měli spoustu prostoru jeho postavu rozvést. Myslím, že se to poměrně povedlo (jeho přitroublý hlas je super, v českém dabingu ale hodně ztrácí), ale zatím chybí výraznější vedlejší postavy, snad kromě medvěda ... Poměrně rychle se ale kvalita dál propadá a je nutné "zachraňovat" seriál postavami z Family Guye. ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • V úvodní znělce, kde Cleveland zpívá "my happy mustache face", mělo být původně místo slova "mustache" (knír) slovo "black guy" (černoch). (Martin_W)
  • Scéna z druhé série, ve které tančí Rallo se svým pravým otcem, paroduje tanec Travolty a Umy Thurman z Pulp Fiction. (Martin_W)
  • Robertu dabovala prvních 13 epizod Nia Long, poté ji však nahradila Reagan Gomez-Preston. (Martin_W)

Reklama

Reklama