Reklama

Reklama

Cleveland show

(seriál)
  • USA The Cleveland Show
Ukázka z filmu
USA, (2009–2013), 32 h 13 min (Minutáž: 21–22 min)

Hudba:

Walter Murphy

Hrají:

Seth MacFarlane, Sanaa Lathan, Alec Sulkin, Marina Sirtis, Jason Sudeikis, Will Forte, Rutina Wesley, David Lynch, Lucas Grabeel, Josh Gad, Beth Littleford (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(88)

Ve spin-offu oblíbeného amerického seriálu Griffinovi se setkáme se sousedem Petera Griffina, Clevelandem Brownem. Poté, co ho jeho žena Loretta podvedla s Quagmirem a utekla od něj, dává druhou šanci své středoškolské lásce Donně, kterou opustil manžel. Brown se za ní přestěhuje do svého rodného města ve Virginii, i se svým synem Clevelandem Juniorem. V jejich novém bydlišti je čekají Donniny děti - šestnáctiletá Roberta a ženami posedlý pětiletý Rallo - a také noví sousedé - ukřičený buran Lester či manželský pár medvědů Tim a Arianna (kteří jsou dost citliví na to, když někdo upozorňuje, že jsou medvědi). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (126)

Vindemiatrix 

všechny recenze uživatele

Největší síla (a zároveň slabina) Cleveland Show tkví v tom, že se profiluje jako animovaná verze klasických rodinných sitcomů s výchovně-moralistními tendencemi (obohacenými přirozeně o černošskou problematiku), ovšem jen proto, aby tuhle image mohl shazovat drsnými, nekorektními vtípky alá Family Guy či American Dad. Šetří se na nich víc než ve jmenovaných seriálech, ale o to víc dokáží v daném kontextu odbourat a leckdy přimět k zamyšlení. Problémem je ne zcela výrazná postava Clevelanda a vlastně celé jeho rodinky s výjimkou Rala. Ale scenáristé se opravdu snaží a ze seriálu, který na první pohled neoplývá zrovna nosným potenciálem, dokáží (zvláště v první polovině 2. série) vydolovat překvapivě kvalitní a nápaditou zábavu. ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Po geniálnom Family Guyovi, skvelom American Dadovi tu máme ďalší seriál s dielne Setha MacFarlana. INTRO: http://www.youtube.com/watch?v=HHXZ-UMLY60 Humor v The Cleveland Show nie je ničím novým, iba nadväzuje na humor FG, postavy taktiež ničím extra neprekvapia. Jednoducho sa svojím originálnejším predchodcom nemôže rovnať. Dávam mu teda 3* a uvidím čo prinesú ďalšie série. Namiesto tohoto spinoffu o ďalšej "bežnej" americkej rodinke mohlo vzniknúť niečo lepšie a nápaditejšie. Niekto spomínal tuším Quagmire Show 18+ , čo by bolo docela zaujímavé, alebo nebolo by zlé niečo úplne úplne nové a iné. Proste nepokračovať v zabehnutých kolajách a nebáť sa riskovať. P.S. pridávam jedno humorné video, ktoré Vám ukáže aké by to bolo, keby mal Seth MacFarlane ešte viac TV shows, a tiež potvrdí môj názor o istej jednotvárnosti v jeho tvorbe. Seth MacFarlane's Secret: http://www.youtube.com/watch?v=LmqcNNMtgzI :D ()

Reklama

AbelXavier 

všechny recenze uživatele

K uplnemu zazitku je treba poznat cernosskou kulturu na vlastni kuzi. Narazky na waffle, shoe shopping, hlas tlusteho syna, krivky Clevelandovy zenske nebo mluva jejiho maleho synka jsou k posrani vtipne, stejne jako nebojacna vybarvenost redneckovskeho souseda a maximalni ujetost pri pouziti postavy opravdoveho medveda s nejlepsim prizvukem, ktery kdy spatril svetlo kresleneho sveta. Bavim se kralovsky obvzlast u tretiho dilu. Hasta la possum baby! ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Kvalitám „Family Guy“ a „American Dad“ se sice ani zdaleka nepřibližuje, ale po docela špatném rozjezdu se seriál vcelku dostává do formy. Horší epizody sice stále nechybí, ale těch povedenějších přibývá, což je určitě dobré znamení pro budoucnost seriálu. Navíc jsem docela překvapen, jakým způsobem se s interpretováním Clevelanda (jakožto dost nevýrazné postavy ve „Family Guy“) do vlastního seriálu tvůrci poprali. Nejprve jsem si to absolutně nedokázal představit. 70% ... Mimochodem, druhá řada byla ukončena zatím asi nejlepší epizodou vůbec. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No moc nechapu, proc kdyz uz museli udelat serial nektery postave z Family Guy, musel to bejt zrovna dosti nevyraznej a nezajimavej Cleveland, misto toho bych daleko radsi sledoval akcicky super dobytkare Quagmirea, ale ve vysledku to je docela fajn zabava, ktera sice pouziva podobny schema jako Family Guy, takze nechybi flashbacky, particka kamosu v hospode, obcas znacne uchylacky pribehy a fotrik, kterej je dobrak a co muze posere. Proste slabsi odvar z Family Guye, kterej by byl dejme tomu ultra edice a tohle je jen takova basic. Coz ale neznamena, ze bych se nebavil, vzdycky rad kouknu na novej dil, v kazdym je cemu se zasmat, i tady se najdou zajimavy vedlejsi postavy, no a animace je na fajnovy urovni. Proste jako vypln pri cekani na novej dil Family Guye nebo American Dada se to hodi. ()

Galerie (314)

Zajímavosti (17)

  • Přestože byla pilotní epizoda odvysílána až 27. září, na internet unikla již během června. (Martin_W)
  • Scéna z druhé série, ve které tančí Rallo se svým pravým otcem, paroduje tanec Travolty a Umy Thurman z Pulp Fiction. (Martin_W)

Reklama

Reklama