Reklama

Reklama

Americký Drak: Jake Long

(seriál)
  • USA American Dragon: Jake Long (více)
USA, (2005–2007), 19 h 4 min (Minutáž: 22 min)
(další profese)

Série(2) / Epizody(52)

V animovaném seriálu vystupuje Jake Long, newyorský teenager, který zdědí dračí schopnosti. (Disney Channel)

Recenze (23)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Další ze zbytečných seriálů vysílaných na Jetixu od reřiséra Steve Lotera, který má na svědomí i TV seriál Kim Possible, také vysílaným na Jetixu. ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Neviem, či som len jediná, kto má radšej 2. sériu než prvú. Je pravda a naplno súhlasím s tým, že 2. séria má hroznú animáciu (na výnimku zopár postáv), ale jej príbeh a samotné epizódy sú oveľa záživnejšie a emočnejšie, než v 1. sérii, v ktorej viac prevláda humor (tým nechcem povedať, že v 2. sérii už humor nieje, len ho nieje taký nával ako v 1. sérii). Keďže ja hodnotím filmy a seriály obzvlášť podľa toho, aké sú emočné, tak u mňa víťazí jednoznačne 2. séria. A to hlavne vďaka epizódam s lovestory Jakea a Rose v hlavnej role. Americký drak mám rada práve kvôli tomu lovestory, ktorý ma strašne chytil za srdce a takisto aj samotná hlavná postava (Jake Long), jedna z mojich bývalých najobľúbenejších postáv. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Hele, ono mě to docela baví... Některý díly jsou geniální a jiné bych nejraději vyškrtla... Ale ráda se vždy podívám na další díl... :) ()

Morzael 

všechny recenze uživatele

Úvodní znělku na Jetixu bych okamžitě zakázal, zahodil, zničil, navždy zapomenul a halvně bych tam nechal původní anglickou. Když vydržíte ten trapný popěvek na začátku tak se dočkáte druhořadé fantasy z pohledu rádoby moderního teenagera Jake Longa, jeho pary, dědečka a psa. Zápletky oddychové, nenáročné, někdy i vtipné, ale spíše si to na vtip pouze hraje. Každopádně pro dlouho chvíli nemám výhrady... jo teda snad krom toho názvu ''AMERICKÝ'' drak, no co taky čekat jiného :-P ()

ondyGAMESTV 

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem viděl jen něco málo z pár epizod 1. série v telce, ale v tu dobu jsem byl hodně malý, a protože seriál skončil v mé době, tak mě tahle klasika o chlup minula. Nedávno jsem ale našel obrázky z Amerického draka, a vzpomněl jsem si na to. První série má skvělou animaci, dobrodružství a humor. Druhá má horší visuál, ale dá se na něj zvyknout, příběh je rozvinutější a vše ostatní je stále stejně dobré. Nečekaná podobnost s Kouzelnými kmotříčky překvapila a pobavila. Podobnost není jen ve stejném stylu animace, ale dokonce v tom, že i tu je bláznivý učitel, posedlí chycením kouzelných stvoření, takže skvělá inspirace. Finále je rychlejší a ne moc obsáhlé, což je pochopitelné, jelikož seriál skončil kvůli financím. Nedoceněná dobrodružná komedie pro celou rodinu 🐉 70% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Jedná se o první pořad, který odvysílala polská verze Disney XD. Stejně učinila i česká mutace kanálu Disney Channel, ačkoliv omylem s logem stanice, kterou nahradila. (Vitox)
  • Kromě hlavního hrdiny Jaka se v každém díle objevili také jeho kamarádi Trixie a Spud. (Elbarto08)
  • Dědečkovo pravé jméno je Lao Chi, což v překladu z čínštiny znamená učitel. (Elbarto08)

Reklama

Reklama