Reklama

Reklama

Dokonalá kořist

(TV film)
  • Česko Ideální oběť (více)

Obsahy(1)

Policejní specialistka Audrey MacLeahová je v Texasu, sevřeném strachem, na stopě masovému vrahovi. Zatímco sbírá indicie, které by zločince identifikovaly, přepadají ji vzpomínky na traumatický zážitek z vlastního mládí. Audrey totiž prožila totéž, čím se nyní profesionálně zabývá. Byla svedena a zneužita. Navíc zjistí, že i teď jde o stejného muže a jen ona ho může zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

majo25 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide iba o televízny projekt, má film celkom kvalitné spracovanie. Námet je síce tuctový, ale funguje spoľahlivo. Fungujú aj trilerové prvky, v ktorých dobre zapasoval David Keith v úlohe masového únoscu a vraha žien. Škoda, že hlavná úloha bola zverená McGillisovej, ktorá svojou postavou a aj svojim účesom vyzerá skôr ako divný chlap. V konfrontácii so zábavnejším a zaujímavejším Keithom asi nebudem jediný, kto držal palčeky skôr vrahovi. Napriek tomu solidný film, nielen v závere s uchopiteľným napätím, a na to, že má iba televízne spracovanie, spĺňa v rámci žánru patričné kvalitatívne atribúty. ()

gargamel22 odpad!

všechny recenze uživatele

Pane bože, už to začíná být trochu trapné. Směšná slátanina všech béčkových holiwoodských horůrků. Jediná situace, ve které jsem se skutečně lekl, byl okamžik, kdy jsem zjistil, že mám před sebou ještě třicet minut této podívané. Hrůza děs. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak schválně, kolik lidí tady ten film vidělo i když ho hodnotilo? Troufám si tvrdit, že skoro nikdo. Je poměrně vtipný, že seriál Myšlenky zločince tu má 70%, ale když někdo natočí něco, co je na lepší úrovni, má to tu 26%. Zajímavý. Každopádně Dokonalá kořist je pokračováním Času pravdu a jde o solidně natočenej i zahranej film, jehož tvůrci o sériových vrazích něco vědí, na rozdíl třeba od těch umělců, co spáchali Americkou stopu. Jinak se nejedná o televizní film, jak uvádí IMDb, ale o normální film, který si svou premiéru odbyl v televizi. Ze vzdoru k debilům tomu dám plný hodnocení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Standardna TV kriminalka o vrazdiacom magorovi v podani solidneho Davida Keitha. Neprinasa nic nove, ale funguje bez problemov. Nenudi a celkom rychlo to utecie. Kelly McGillis ako detektivka, ktora po ňom patra je sympaticka, takze sa jej dalo bez problemov fandit. Len ma cely cas sral ten otrasny uces, ktory mala. A potom je este skoda, ze Bruce Dern tu je len do poctu ako jej nadriadeny. Nie som prilis fanda krimi, ale tento film sa mi tu zda prilis podhodnoteny. Tak to dopadne, ked ho pozeraju ludia ozrati. (zdravim Waca) 5/10. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama