Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Ellen Garfieldová (Bette Davis) chce dokázat, že může být stejně dobrým reportérem jako muž a navíc chce, aby to její kolega z konkurenčních novin Curt Devlin (George Brent) přiznal, jinak si ho nevezme. K měření sil se jim naskytne vynikající příležitost během vyšetřování vraždy. (fleurette)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemná černobílá komedie z 30.let. Bette Davis a George Brent jsou neuvěřitelně sehraný pár a skvěle jim to na plátně klape. Na můj vkus jsou občas trochu moc ukecaní, ale pobavila jsem se. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Curt Devlin (George Brent) je hvězdný detektiv bulvárního plátku Daily Express. Když upadne jeho kolegyně Ellen Garfield (Bette Davis) z Daily Star během jedné popravy do mdlob, přenechá jí svůj článek. Ellen je však rozpoznána a dojde k náramné blamáži. Curtovi se však líbí a rád by se s ní oženil. Ona by k tomu ale svolila pouze, kdyby uznal i její údajný novinářský talent... ()

Reklama

fleurette 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedená komedie, postavená na sehrané dvojici Davis-Brent, kteří si spolupráci ještě několikrát zopakovali. Trochu to připomíná "Adam's Rib" s Katherine Hepburn a Spencerem Tracym, stejný souboj pohlaví plný vzájemných podrazů a vtipů, kdy se oba snaží dokázat, kdo z nich je lepší, a končící smírem. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama