Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Dobře, tohle není moc velký umění. Ale nová generace na ni vyrostla, a já (bohužel) nejsem vyjímkou. Pro děti naprosto skvělé, pro ostatní nad věk 5+ už tolik ne - doporučuji radši prasátko Slezina. Oceňuji skryté detaily, kupříkladu vztah mezi Tatínkem prasátkou a Dědečkem prasátkou (jenž je pro Tatínka prasátko tchán), či nehoráznou drzost malýho spratka, jenž je zde za protagonistu - Pepa. ------ prostě jsem dal tři hvězdičky, a žádný větší odůvodňování již nebude. ()

Vivian 

všechny recenze uživatele

Jistěže z pohledu dospělého jde o prostoduchou hloupost, ale nutno podotknout, že jde o seriál pro velmi malé děti, zhruba 2-3leté, a pro ně je naprosto ideální ono jednoduché zpracování, nekomplikovaná dějová linka, prosté, lehce humorné příběhy s výchovným nebo poučným závěrem... Moje dvouletá dcera Peppu miluje, byla by schopná u ní sedět hodiny. A protože v češtině už ji zná zpaměti, začala jsem jí Peppu pouštět na YouTube v angličtině; anglický originál je velmi pěkně namluven, anglická Peppa (Lily Snowden-Fine a Cecily Bloom) je mnohem roztomilejší než ta česká a angličtina zde je navíc velmi jednoduchá a srozumitelná, takže malé dítě může začít s "učením" :-) ()

Reklama

mokrasek 

všechny recenze uživatele

Dozvíte se například, že ples maškar nakonec vyhraje mrkev, že pavouk štíhlonožka má dlouhé nohy a že se ho bojí i tatínek, kdo je vodní maškara a kdo mořská krysa, že dědečkova rezavá bárka je rychlejší než Burácova kocábka jen do té chvíle, než mu před mostem dojde benzín a plno dalších pozoruhodných věcí. Občas si budete připadat vysmátě jako v hospodě U Zhulený žáby, ale přesto ***. ()

Nethar 

všechny recenze uživatele

Jako je to pro hodně malé děti, neříkám, že ne ;-) Ale skvělý. Nejdřív to vypadá jako že blbina a ještě divně namalovaná, ale je to promakaný. Děti to mají rády a kdykoliv na to chvilku kouknu, tak se musím taky pousmát, protože jsou tam zajímavé narážky a ty děti se chovají skutečně tak jako ve skutečnosti (Pepina je trochu starší holčička, Tomík malej kluk (ehm, prasátko), co ještě pořádně nemluví, tedy shodné jako zrovna u nás). Asi to chce ty malé děti, aby to člověk zaprve ocenil a zadruhé aby trochu zblbnul. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál, který by neměli hodnotit dospělí diváci, ale jen děti, pro které je určen. Mně připadala zvláštní plochá a jednoduchá grafika řekněme nelíbivá, ale moje vnučky jsou nadšeny. Je to veselé, vtipné a v době nemoci to funguje jako neocenitelná pomůcka, jak udržet děti v posteli a ještě je přitom vychovávat, protože Peppu poslechnou spíš než moje příkazy. V tomto případě hodnotím za celou rodinu. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama