Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

PollyJean 

všechny recenze uživatele

pro hodně malé děti zjevně docela účinné. Když si odmyslím strašnou animaci, chrochtání, neustálé skákání do kaluží a epileptické záchvaty smíchu na konci skoro každého dílu, jde rozhodně o zábavný seriál. Narozdíl od leckdy slušně fantazijních českých večerníčků je tento anglický seriál pragmatický tak jako Angličané. Odehrává se v obyčejné rodině, která zažívá úplně obyčejné starosti - malá Peppa se učí jezdit na kole, jede na piknik, pomáhá na zahradě, hledá tatínkovi brýle, pohádá se s kamarádkou atd. atd. Navíc se děti jen tak mimochodem dozvědí spoustu praktických informací např. o Měsíci, o sázení rostlin nebo třeba o recyklování. Příběhy mají ale dvojí dabing, z nichž ten novější sestává ze schválně a neuměle pitvořivých hlásků a je naprosto strašný (náhoda nebo důsledek nedávné dabingové stávky?). ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Skvělý animovaný seriál pro ty nejmenší diváky CHROCHT! o roztomilé prasečí rodince. Moc se mi líbí CHROCHT! převracení tradičních rodinných schémat - zatímco tatínek vaří CHROCHT! oběd, maminka pracuje na počítači CHROCHT!. Animace je hodně jednoduchá ale líbivá. Vždycky můžu umřít smíchy, když slyším jak rodinka mluví (asi jsem to od nich taky chytla CHROCHT!) :)) Mám pocit, že tento optimistický pohled na svět je pro malé děti ideální... CHROCHT!! :) ()

Reklama

Zagros 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál jednoduše nelze hodnotit optikou dospělého. Je určen těm nejmenším dětem a podle toho vypadá. Velmi prostý příběh s jednoduchým dějem a ještě jednoduššími "dialogy". Pravda moc mi nesedla animace, ale zase není nejhorší a v seriálech pro nejmenší jsem už viděl větší zvěrstva. Co oceňuji, je pozitivní vyznění seriálu, všichni jsou pořád dobře naladěni a nakonec vše dobře skončí a všichni se u toho smějí. Zdá se to jako banalita, ale až s dcerou si uvědomuji, jak jsou některé pohádky pesimistické, smutné a depresivní. Také proto si Pepa zaslouží tři veselé hvězdy. ()

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

jaaara 

všechny recenze uživatele

Naprostá většina komentářů s hodnocením "odpad!" či jednou hvězdou od pseudointelektuálních kritiků je totálně mimo ;-). Tenhle seriál je skvostem, který ocení pouze toi opravdu zasvěcení = rodiče, kteří potřebují zabavit své ratolesti něčím neškodným, poučným a vtipným (občas dokonce i pro mě). Moje dvouletá dcera by dala hvězdiček minimálně deset. Chrocht! 80% ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama