Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

easer07 

všechny recenze uživatele

CHRO,CHRO,CHRO, předpokládám, že dabéři musí mít víc jak 10 promile, aby toto vůbec mohli dabovat. Je to geniální, protože se mi to prostě líbí a ještě lepší je parodie, která nese název Prasátko Slezina. Takže opravdu super, dávám plno a teď rychle pryč, než na nás Tomík pošle ,,disaura''. CHRO, CHRO, CHRO. ()

fler 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:) ()

Reklama

KvetoslavL. 

všechny recenze uživatele

Na první pohled normální seriál pro malé děti... Na druhý pohled neuvěřitelně dementní seriál pro malé děti... Ale na třetí pohled je to možná geniální skrytá parodie na celý žánr dětských telepohádek. Příběhy transsexuálního prasátka Josefa, který místy připomíná reálné děti (narozdíl od dušínovských buznů typu Tea ze seriálu Teo), mentálně zaostalého bratříčka Tomíka (který umí asi dvě slova, z nichž obě jsou "dinosaurus!") a mojí nejoblíbenější postavy, tatínka, který je v celém seriálu za blbce a ostatní postavy si dělají srandu z jeho tloušťky (miluju obzvlášť jeho typický přiblblý pokerface, který v těchto - ale i mnoha jiných - situacích nasadí). Navíc tu máme další více či méně kuriózní postavy, animaci neuvěřitelně pitomou (scéna: Prasata (vč. 300 kg tatínka) jedou na kole do kopce, který má sklon asi 80°. Nebo už v komentářích zmiňované penisoidní hlavy postav.) a to celé je korunováno závěrečným epileptickým záchvatem všech postav, který (pokud to byl úmysl) je asi nejlepší parodií na typický závěrečný trapný smích, jakou jsem kdy viděl. Prostě tak blbý, že to snad nikdo nemohl myslet vážně. A pokud to myšlený vážně není, tak si to čtyři hvězdy rozhodně zaslouží. ()

MP17 

všechny recenze uživatele

Bezdětní dospěláci tento seriál asi moc neocení, ale pro rodiče je tento animák opravdu k nezaplacení. Nekomplikované výtvarné zpracování, přehledný děj, charaktery jsou vykresleny všechny jako pozitivní, ale s potřebnou dávkou nadhledu a ironie. Televize by sice neměla děti vychovávat, ale když už taková situace nastane (že rodič nestíhá a děti u té TV prostě "zkejsnou") tak Pepina je právě ten typ animáku, u kterého nehrozí, že by děti vstřebávaly nějaké špatné a negativní vjemy. Všechno je tam prostě správně. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Mrzí mě to, ale když se objeví v televizi tahle Pepka, tak mě přepadne depka. Já nevím, tenhle seriál, i kdybych to bral z dětského soudku na mě působí až přehnaně za hranicí toho, co by normální člověk měl dělat jen s mírou. Prasátko Pepina se ale tenhle smysl života snaží obrátit vzhůru nohama a bohužel i její prdlý tatínek ji s tím podporuje. Jak to nakonec dopadne? Celá rodina se začne válet v kaluži bahna. Ano, souhlasím, bývají tam docela zajímavé díly, ale věřte mi, je normální v jednom dílu volat hasičům, když se nic neděje? Hrát si u rodičů v práci jen proto aby šéf rodiče vykopl? Neberu názor jiných, ale pro mě prasátko Pepina by bylo radši něco, co bych jednou viděl a dost... jenomže ono se to furt opakuje všude. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)
  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama