Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (130)

takytabornik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zahlédl tento seriál poprvé, říkal jsem si, co je to za nemožnou animaci. Nedávno jsem však již "Pipině" děkoval, že jsme přestáli celou cestu do Chorvatska bez křiku. A jelikož již znám většinu dílů nazpaměť, musím uznat, že seriál je velmi propracovaný. Pro mne jsou to Simpsonovi pro nejmenší! Doporučuji mrknout na stránky: http://www.peppapig.com/ ()

Bukk 

všechny recenze uživatele

Peppa se snaží být až moc chytrá, přitom si neumí poradit s banálnimi věcmi do života běžně potřebnými. Jediný George je na správném místě, je to roztomilý chrochtalín, který si na nic nehraje a je nesmírně fixován na svého miláčka rrrr dinosauříka. Mezi mé nejoblíbenější díly patří ten, kdy připraví tatínkovi k narozkám vekou louži, aby mohl řádně vyzkoušet své nové boty. Legendární. ()

Reklama

NOBLE200 

všechny recenze uživatele

Ehhmmm... Tak jak bych začal. O tomhle seriálu jsem vcelku dlouho neslyšel, nedávno mi ale vyskočil na YouTube jako doporučené video... Ono ten seriál by sám o sobě nebyl špatný. Nápad je vcelku dobrý, problém přichází při zpracování. Ano, je důležité dětem servírovat ze začátku jejich životů jednoduché věci, ale až tak? Každý domeček stojí na kopci velkém cca. minimálně jako Milešovka, rypák dlouhý asi jako stopáž pořadu visící na místě, kde bych ho nečekal, a citoslovce "méééé", "chrocht" a "bůůů" v každé větě minimálně dvakrát se mi docela příčí. Celkově jako pohádka dobré, kdyby mi ještě tekly nudle z nosu a mléko po bradě, tak je to dokonce vynikající... S odstupem času ale vnímám průměrně. Nenadchne a neurazí. A o tom to je. ()

jaaara 

všechny recenze uživatele

Naprostá většina komentářů s hodnocením "odpad!" či jednou hvězdou od pseudointelektuálních kritiků je totálně mimo ;-). Tenhle seriál je skvostem, který ocení pouze toi opravdu zasvěcení = rodiče, kteří potřebují zabavit své ratolesti něčím neškodným, poučným a vtipným (občas dokonce i pro mě). Moje dvouletá dcera by dala hvězdiček minimálně deset. Chrocht! 80% ()

Alchemilla 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála seriálů vhodný již pro dvouleťáky. Příběhy se opírají o situace ze života, jsou jednoduché, laskavé a vtipné, děti jim rozumí. Prasátka mají jednoduchou grafiku, která se mně osobně moc líbí. Pepina v originále má roztomilý hlas, český dabing je trošku protivný, uječený a leze na nervy. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)
  • Seriál se objevil přibližně ve 180 zemích světa. (Pierre)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama