Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument s živým koncertem brazilské metalové legendy v čele s totemem jihoamerické extrémní hudby Maxem Cavalerou. (matestlust)

Recenze (11)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co kdy brazilská parta hrobařů dala filmovému světu, je bezesporu toto video, jemuž dominují živáky, tedy živáky, kdy Max Cavalera neměl z vlasů oslí penis a bandě to znělo jako už nikdy. Video vlastně dokumentuje rychlý vzestup kapely, který je nyní pro nás mementem mládí a po té nemilé situaci s bratry Cavalerovými i jistá nostalgie. Slave New World. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Sepultura je jedna z mála metalových kapiel, ktoré ma dokázali niečím osloviť. Vo svojom odbore sú to doslova umelci. Dokumentárny film "Third World Chaos" je z obdobia, kedy boli na vrchole popularity. Je to zmes oficiálnych videoklipou (Slave New World, Refuse/Resist, Territory, Arise, Dead Embryonic, Inner Self), songov zo živých koncertných vystúpení (Orgasmatron, Crucificados Pelo Sistema, Kaiowas, Holiday In Cambodia, Polícia), rozhovorou, záberou zo zákulisia a niekoľkých raritných záznamou. **** ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Kdo se vyžívá v této metalové legendě,ten bude v sedmém nebi.Asi nejlepší jejich živý koncert,který sem měl tu čest shlédnout,to vše proložené komentáři jednotlivých členů kapely a vybranými klipy... ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších trash metalových kapel zachycena ve vrcholném období bratrů Cavalerových. Bombastický živý koncert, parádní videoklipy doplněné rozhovory s členy kapely. Kdo miluje Sepulturu, bude zaručeně kvičet blahem. Pro mě jasný plný počet. ()

DivX 

všechny recenze uživatele

DVD, které si každý pravý metalista a fanda Sepultury nemuze nechat ujít. Sbírka videoklipů a záběrů z koncertů této brazilské kapely, je jedna velká pecka. 80% ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale přestože mám Sepulturu rád, tak tohle dílo musím hodnotit nezaujatě a bohužel nedopadá to s ním nijak dobře. Slepenec klipů mezi nimiž jsou záběry fanoušků po celém světě a ukázky z různých show, kde byli členové kapely jako hosté. Na tak vysoké hodnocení to je sakra málo. ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Kompilačná videokazeta, trochu rozhovorov, trochu živých záznamov, nejaké klipy a omáčka okolo toho. Zaujimavý a pestrý obrazový záznam zachytáva kapelu v čase jej najväčšieho komerčného rozmachu, v čase albumu "Chaos A.D." Záznamy z Doningtonu sú fantastické, kuuurva jak by som tam vtedy chcel byť!! Škoda že to nekoluje v obrazovej forme celé, kompletný záznam z rádia leží bezpečne na cédečku v mojom archíve. ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Nostalgie a vzpomínka na dobu, kdy jsem v jednom ostravském hudebním shopu koupil tenhle klenot. Přišel domů a sousedi poznali brazilskou legendu na vlastní uši. ()

Molerat 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem snad lepší hudební DVD než tohle.Sepulturu mám rád od nějakých 16 let a tohle je jejich nejlepší DVD z nejlepší éry, kdy tam byl Max I Igor.Proto musím dát nejvyšší hodnocení.99,99 % ()

hayenda 

všechny recenze uživatele

Jako milovník staré Sepultury s bratry Cavalerovými nemůžu jinak než za 5*,jedno z nejlepších hudebních DVD co kdy spatřilo světlo světa. Sousedi odpusťte mi, tihle kluci potichu hrát neumí :D ()

Reklama

Reklama