Rozpočet $20miliónovTržby USA $12,905,901Tržby Celosvetovo $15,610,299(30.10.2009)

Příjemný film, který zaujme něčím, co většina filmů nemá, a to sice atmosférou. Toto komediální drama má takovou atmosféru, že by mu mohly leckteré filmy závidět. Nevím, jestli to je citlivým nasnímáním jednotlivých scén, nebo perfektně zvolenými prostory, vhodně zvoleným hudebním doprovodem či důsledným režisérským vedením jednotlivých herců, ale fakt prostě je, že z tohohle filmu jsem měl pocit, jako bych vše prožíval s jednotlivými zúčastněnými, jako by se mě to všechno týkalo také, zkrátka atmosféra je to, co tenhle film činí výjimečným zážitkem, opravdu jsem takových filmů s důsledně vybudovanou atmosférou viděl jen velice málo. Co se týče příběhu, tak ten není vůbec špatný, ale bohužel není ani nijak originální. Rozvádějící se žena si začne románek s vrátným z domu, kde bydlí, aby nakonec zůstala sama. Pokud se dá děj filmu shrnout do jedné věty, je to asi špatné. Holly Hunter a Danny DeVito v hlavních rolích ale hrají docela solidně a dělají co mohou, stejně tak i Queen Latifah hrající zpěvačku z jednoho nočního baru potěší, ale bohužel tohle je další chyba, mám totiž pocit, že Queen Latifah ve vedlejší roli převyšuje svým výkonem hlavní zúčastněné, což se sice může stát, ale přece jen je to k zamyšlení. Celkově vzato to byl s tímto filmem příjemně strávený čas, a za tu úžasnou a neopakovatelnou dokonalou filmovou atmosféru musím prostě dát nadprůměrné hodnocení, takže uděluji čtyři hvězdy.(15.5.2010)

Koukám, že zde na CSFD je tenhle film takřka neviditelný a to je obrovská škoda!!! .... No nic, začnu hned nejvýraznějším záporem a to je scénář, který byl místy teda absolutně mimo mísu. A tím má kritika i končí. Tenhle film má v sobě takové zvláštní kouzlo, které se těžko popisuje. Ke všemu děj tvoří zajímavý příběh, který se pěkně vyvíjí a i celková atmosféra je navozena výbornou soulovou hudbou. Herci jsou taky výborní. Zajímavostí je i to, že tento film vlastně nelze žánrově vymezit. Nejde ani o drama, ani moc o komedii a o romantiku vyloženě taky ne. Závěrem se dá říct, že jde jednoznačně o milé překvapení, ale kvůli scénáři prostě výš jít nemůžu. Zajímavý komentář: uživatel "freddy".(16.7.2010)

Jemně rozehraná romance dvou nešťastných lidí. Úžasně rozevlátá Holly Hunter a uťápnutý DeVito. Jejich vzájemný vztah je mnohem více přátelský než milostný. Celý tenhle krásný film s kouzelnou scénou na diskotéce, v níž exceluje Rachael Leigh Cook, působí jako milé pohlazení. 70%(22.5.2007)

Poslední měsíce si připadám jak vyvrhel, když zcela odlišně hodnotím filmy než ostatní. Opět nerozumím nízkému hodnocení tohoto snímku, ve kterém Hunterová i DeVito naprosto excelují. Setkání dvou lidí, kteří se snaží začít od začátku, zároveň nesklouzává do očekávaného happy endu, že se postavy Hunterové a DeVita dají dohromady. Prostě setkání dvou lidí ve středním věku, nečekaně realistické, nezkrášlené, navíc v pohodové atmosféře newyorských ulic a barů. Tento film si pohlídám a zkouknu určitě ještě jednou.(11.8.2011)

Je to milej film. Holly Hunter mám moc ráda a rozhodně mě nezklamala, Danny DeVito taky skvělej. Ale nic převratnýho to není, jenom lepší průměr.(5.8.2010)

• Petulka88

Nuda, nuda, nuda. Už dlouho jsem neviděl tak beznadějně ukecaný a utahaný film. Pravda, některé scény jsou docela povedené a párkrát jsem se i pousmál, jenže pak se na mě opět vyřítil nekonečný příval slov a veškerá pozitiva vzala za své. O tenhle Polibek už víckrát nestojím.(6.10.2010)

Nebylo to špatné, místy zbytečně ukecané a tím i utahané.(17.4.2011)