Podfukáři

Screwed

Podvodníci

Komedie / Krimi

USA, 2000, 81 min

Rozpočet $10miliónovTržby USA $7,027,345Tržby Celosvetovo $7,201,701(1.3.2010)

• igi B.

Tahle nejspíš zamýšlená crazy komedie je tedy spíš značně creaky... :-( V tomhle filmu skřípe snad naprosto vše, od nedotaženého scénáře až po naprosto diletantskou režii a zoufale přehrávané čudlařské výkony herců všech postav i karakterů. To se jen tak nevidí, takhle promarnit námět s potenciálem na bláznivou komedii. Ideální pro milovníky všech těch různých >prciček< , upečených na míru pro masového troubu. Proč v téhle pitomosti vzal roli Dany DeVito, ví snad jen on sám. Každopádně je jeho jméno velký podfuk na diváky, kteří díky tomu očekávají přeci jenom poněkud kvalitnější produkci. Tohle dílko je však jen poněkud blbé. A bůh ví, že já miluju různé ty bizarní a ujeté filmové taškařice...(17.5.2006)

• MM_Ramone

Dvaja smoliari z Pittsburghu, šofér Willard a jeho kamarát afro-američan Rusty, sa rozhodnú pre únos psa starej slečny Crockovej. Tá je majiteľkov prosperujúcej cukrovinárskej firmy Miss Crock, takže počítajú s bohatým výkupným. Lenže celá táto záležitosť s únosom sa samozrejme neuveriteľne skomplikuje. "Podvodníci" sú celkom znesiteľnou doobednou komédiou. Páčil sa mi tiež Danny DeVito v úlohe pohrebáka Grovera Cleavera. **(20.12.2008)

• bassator

Jen za skvělého Danny DeVita 30%. To je jediný (zato velký) klad filmu... - 9. 1. 2010 - 30%(9.1.2010)

• Chrustyn

Spíše poprůměrná komedie, kterou zachraňuje skvělý DeVito.(21.10.2007)

Čtyři jenom kvůli patologickým scénám Danny DeVita a vůbec jenom kvůli DeVitovi.(16.1.2005)

Danny DeVito strčil ty dva s přehledem do kapsy. Čekala jsem mnohem větší ztřeštěnost. Miss Crocková by si zasloužila něco horšího než jen ukrást milovaného psíka a žádat po ní výkupné.(9.1.2010)

• Komprimus

Sotva jedna hvězda za Dannyho DeVita. Dave Chappelle by měl zůstat na prknech a nehrnout se moc do pohyblivých obrázků.(7.8.2009)

• rudeboy

Asi tak šesť dobrých gagov a kvalitne úchylný DeVito sťa svojský patológ. Treba však uznať, že američania natočili aj omnoho horšie komédie, takže pri tejto sa dá vcelku fajn oddýchnuť.(10.1.2009)

• cab

Patolog (Danny DeVito) je uzasny vedle silenych skopicin hercu a pana scenaristy o jednom spackanem unosu a pomste. 30%(6.3.2007)

Fajn oddech, ale nic, co by vybočovalo z průměrného menu o jednom chodu.(9.2.2011)

" Robím si zbierku vecí, ktoré som objavil v ľudských črevách a žalúdku..." Danny DeVito je Kurva nechutný a fekálne dobrý. Norm bol fajn ale DeVito je naj!(6.9.2007)

• Tales

No neni to zrovna nic extra, ale u několika scén sem se dost zasmál (Přepadla mě banda kulturistů!).(8.9.2008)

O.K.(13.8.2007)

Danny DeVito to vše(9.7.2011)

• Savel

Hvezdicka za vzdy skveleho DeVIta(11.1.2011)

hodně nenáročná zaležitost, ale nic víc jsem nečekal a fakt je že jsem se bavil skvěle. Některé hlašky a sceny mě zabili:-)(12.1.2011)