Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (318)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Snaha o napodobení úspěchu podobného filmu (bohužel jen tou kombinací kresleného a hraného snímku) Falešná hra s králíkem Rogerem tady ztroskotala na mizerném scénáři. Michael Jordan není špatný, Bugs Bunny a spol. jsou taky výborní herci ;-), ale bohužel nemají co hrát a je to jen taškařice pro malé děti, rozhodně ale ani z poloviny tak vtipná, jako ten nejmíň dobrý (slovo "nejhorší" prostě nemůžu použít) 7-mi minutový animák s libovolnou kombinací Bugse, Daffyho, Elmera, Sylvestra aTweetyho, Kojota a Roadrunnera atd. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Blbost, blbost a ještě jednou blbost. Proč tedy za tři? Protože SEM SI SQJELE ZAVSPOMÍNAL NA ENBÍEJ Z DEVADESÁTEJCH ROKŮ! Bylo milé s takovým časovým odstupem vidět Jordana, Ewinga, Barkleyho, Boguese, Bradleyho, Johnsona, ale i (v krátkých záběrech) jiné tváře tehdejších borců... A dost možná se tam někde krátce mihl i Anthony Mason, který (jak jsem dnes zjistil) ve 48 letech odešel smečovat někam mezi nebeské hvězdy... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $90,418,342Tržby Celosvetovo $230,418,342║ Taký neškodný priemer z niekoľkými zábavnými momentkami. /60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle slátaninu nezachrání ani Michael Jordan ... Anebo možná naopak - ono se to celé natočilo a naanimovalo právě jen kvůli němu... Je to klasický produkt americké entertainmentové éry - basketbalová hvězda musí být marketingově zhodnocena, tak se nejprve objeví repliky jejích dresů, pak se její tvář a jméno ocitne na čemkoliv byť jen trochu představitelném a zobchodovatelném, až nakonec někoho napadne velkou mediální celebritu obsadit do filmu... Neumí hrát? Žádný problém, ušijeme mu scénář na míru - bude hrát basketbal... a to ne ledajaký (na to bychom se ostatně nemuseli chodit dívat do kina, že?), ale rovnou o galaktický osud postaviček z Looney Tunes... Řeknu vám tedy, to je mi ale zápletka... ()

Rimsy 

všechny recenze uživatele

3* z nostalgie. Ale pamatuju si, že to bylo strašně špatný a průhledný a nedůvěryhodný a otravný a vůbec hodně blbý, ale stejně si nemůžu pomoct, ty basketbalisty jsem fakt žral:) ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Bez ohledu na příšerné výkony živoucích herců jsem se bavil dobře, pak tu byla ta nádherná písnička od R. Kellyho, no a gagy s postavičkami Looney Tunes byly boží. Aaach, moje ubohá lebka! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack James Newton Howard: 1. Fly Like an Eagle ,2. The Winner ,3. Space Jam ,4. I Believe I Can Fly ,5. Hit 'Em High (The Monstars' Anthem) ,6. I Found My Smile Again ,7. For You I Will ,8. Upside Down ('Round-n-'Round) ,9. Givin U All That I ve Got ,10. Basketball Jones ,11. I Turn to You ,12. All of My Days ,13. That s the Way (I Like It) ,14. Buggin , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Už som si myslel, že sa na to nespýtaš.“ V roku 1997 som mal sladkých 16 a nebolo nič lepšie, ako zájsť do kina na Space Jam z produkcie Ivana Reitmana. Bola to bomba. Zaskočilo ma, že keď som si v roku 2009 dal reprízu, stále ma to bavilo. Odvtedy som ale na ďalšie pozretie už nenabral odvahu, takže ťažko povedať, ako by to dopadlo, ale ono je to vlastne jedno, pretože v polovici 90. rokov to bola neskutočná sranda s geniálnymi trikmi, parádnou kombináciou živých a animovaných postáv, nabúchaného deja, šialene originálnej zápletky, patričným soundtrackom a obskúrnym (ale fungujúcim) kastingom (Michael Jordan! Bill Murray! Bugs Bunny! Wayne Knight! Tasmánsky čert). Jasné, nebola to triková revolúcia á la Kto obvinil králika Rogera?, ale v tom veku (a v tom desaťročí) to bol dokonalý film. Niektoré vtipy sú dokonca až príliš dospelé (zoofilná Lola). Kino Považan NmnV 1997 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapu to nizky hodnoceni, sice se nejedna o buhvico a serialy s jednotlivejma postavickama jsou zabavnejsi, ale na to, ze tady jde vlastne jen o jedno basketbalovy utkani, je to slusna zabava, navic diky slusny hudbe, docela povedeny animaci a sviznymu deji, obzvlast, kdyz ma film jen nakejch 75 minut, tak je celej film dost sviznej. Navic se animaky s realitou povedlo skloubit docela uspesne a Jordan vubec nehraje spatne. Jelikoz ma film za cil jen pobavit a to se mu dari moc dobre, nevidim duvod k nizkymu hodnoceni. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Nestačí snad do filmu tahat zpěvačky, modelky, neherce, Madonnu a jiná monstra? Ještě sportovce!?! A pokud jde o animované postavy, role v tomhle filmu snad přijaly v deliriu. :-) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Tenhle film mi dal dvě věci: 1- dozvěděl jsem se, kdo je Michael Jordan a 2- I believe I can fly. Pohádka mého dětství. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Ty čtyři hvězdičky berte s nadhledem, z velká části jsou nostalgické, protože na Space Jamu jsem ujížděl jako malý a i dnes se na to rád podívám. Bill Murray nemá chybu, na druhou stranu kdy on zahrál špatně? Každopádně Michael Jordan by jako herec neuspěl :)....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vidím vetřelce. Malé vetřelce z vesmíru. Pronikli vám do těl. Šlo jim o váš talent, aby vyhráli basketbalový zápas proti Bugs Bunnymu." Neumím sice jako Michael jumpnout z půlky hřiště do koše (http://www.youtube.com/watch?v=rKwEte7fFbc&feature=related), ale přesto jsem v roce 1996 vydělal nekřesťanský jmění sázkou na vítězství Jordan LT při basketu s mimozemskými chmatáky. A kdybych tušil, že na soupisku bude na poslední chvíli dopsán Bill Murray, tak bych si na sázku ještě půjčil od lichvářů z Providentu a Fortuna by byla moje. A při tomto seriózním dokumentu o tom, co Michael Jordan dělal při svý basketbalový přestávce, jsem se pobavil o dost víc, než je většina zdejších diváků ochotna přiznat. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Kreslouni jsou sice sem tam vtipní, ale celý film zachránit nedokáží, to by totiž chtělo promyšlenější nápad než jednu neskutečně natáhnutou epizodu ze seriálu Looney Tunes. Tenhle krok do reality filmového plátna nebyl z těch nejlepších, to už raději hraného Asterixe. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Mal som 9 rokov, keď to išlo v kinách a nemôžem povedať, že by ma to nebavilo. Rozhodne obstojná pestrofarebná uletená zábava pre deti. ()

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama