Reklama

Reklama

Space Jam

  • USA Space Jam (více)
Trailer

Obsahy(1)

Jeho Veličenstvo a Jeho Králičenstvo - to je ale tým! Michael Jordan střílí, Bugs Bunny přihrává a celá kavalkáda hvězd z kreslených filmů Looney Tunes zaplavuje Space Jam. Parta Tune Squad vyzve Nerdlucky na basketbalový zápas, ve kterém se má rozhodnout, zda Looney Tunes zůstanou tady... nebo se stanou pouhou atrakcí ve vzdálené galaxii. Nerdluckové jsou ve výhodě, protože mají strašlivou tajnou zbraň - ukradli totiž umění největším hvězdám Národní basketbalové ligy jako Charles Barkley a Patrick Ewing. Ale to ještě není všechno, lidičky. Tune Squad má taky tajnou zbraň. A tou je ten nejlepší hráč na světě a v celém vesmíru! (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (318)

heyda 

všechny recenze uživatele

Vážně těžké hodnocení. Na jednu stranu jde o totální hňupovinu, ale na druhou stranu já jsem se u ní fakt bavil. Basketbal mám fakt rád. Tak čím se tedy řídit. Srdcem nebo hlavou? Hlava říká objektivně, že je to blbost, ale srdce mi říká: ´´Vždyť ses u toho dobře bavil, tak dej maximum.´´ Já mám rád kompromisy a myslím, že tady bude nejlepší vzít si od každýho něco. Takže 3 hvězdičky. :-) ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jedná se o takřka dokumentární film z doby, kdy se Michael Jordan vrátil do NBA po neúspěšném pokusu prorazit jako baseballista. Ve zprávách mi tak nějak uteklo, jak se do toho zapletli ty nakreslené postavy, ale podíl Billa Murraye je neoddiskutovatelný. Jsem rád, že jsem mohl vidět vyhecovaný zápas, kterým se Jordan na návrat připravil. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Animák, ktorý šikovne umiestnil reálnu postavu do sveta Looney Tones (prípadne naopak). Taktiež šikovné spojenie „in real“ aktuálneho životného príbehu Michaela Jordana so scenárom Space Jam. Pre mňa Michael Jordan bol nielen skvelým basketbalistom ale aj človekom, ktorý dokázal to aby takmer každý si zamiloval basketbal. Keď človek má rád basketbal alebo hru MJ a má rád aspoň jednu postavu zo sveta Looney Tones, tak Space Jam u neho viac-menej bude fungovať. Charizma MJ a jeho elegancia dokáže film udržať na určitej výške. Druhým silným pilierom, možno trochu „paradoxne“, je Bill Murray, ktorý v roli vedľajšej postavy je vynikajúci. Nemá veľa scén ani hracích minút, ale všetky svoje možnosti využije veľmi dobre (a jeho „jednoriadky“ sú proste trefné). (Práve to je jeden z veľkých problémov Space Jam 2). Space Jam možno nikdy nebude medzi „klasikami“ celovečerných animákov, ale so svojou jednoduchosťou a „skromnosťou“ funguje lepšie ako pokračovanie, na ktoré sme čakali 25 rokov. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Space Jam stačí vidět jednou a když ho neuvidíte o nic nepříjdete. Postavičky z Looney Tunes a Micheal Jordan hrají basketballový zápas s potvoram z vesmíru o to, kdo je nejlepší v celým vesmíru. Samozřejmě vyhrajou. Film není úplně špatný, jen je opravdu vyloženě zbytečný. Dalo by se přijít na něco lepšího a ušlechtilejšího. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Looney Tunes ve filmu? Říkám to bude bomba Looney Tunes miluji... k tomu Jordan? No to bude paráda. Ve finále nic moc pár velmi vtipných scének, ale jakmile u toho nebyly postavy z Looney Tunes tak příběh a vše letěl strmě dolů. Sem tam zaperlili i malí mimozemšťané (hlavně, když se Bugse ptaly zda nezná Bugse :P), ale celkově jsme čekal mnohem víc dávám 3z5. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (19)

  • Tělocvična, kde animáci cvičí, se jmenuje Leon Schlesinger Gym. Leon Schlesinger produkoval první díly Looney Tunes a Merrie Melodies. (PußyMagnet)
  • Čísla na dresech animáků: 1 - Bugs Bunny; 2 - Daffy Duck; 3 - Sniffles the Mouse; 6 - Yosemite Sam; 8 - Porky Pig; 9 - Sylvester; 10 - Lola Bunny; 13 - Wile E. Coyote; 25 - Barnyard Dawg; 33 - Foghorn Leghorn; 53 - Elmer Fudd; srdíčko - Pepe Le Pew; otazník - Beaky Buzzard. (PußyMagnet)
  • Basketbalový míč, který ve filmu obsahoval talenty, je majetkem režiséra Joe Pytka. Když jej drží Michael Jordan, tak je opravdový, v ostatních scénách je animovaný. (PußyMagnet)

Související novinky

O čem bude druhý Space Jam?

O čem bude druhý Space Jam?

22.10.2020

Na Twitter před pár dny unikla synopse pokračování Space Jamu, v němž legendárního Michaela Jordana nahradí basketbalista LeBron James. A zdá se, že filmové pokračování populární hrané i částečně… (více)

Druhý Space Jam má zelenou

Druhý Space Jam má zelenou

20.09.2018

Dvojka basketbalové komedie Space Jam se oficiálně hýbe kupředu. V hlavní roli vystřídá Michaela Jordana basketbalista LeBron James, asi nejzajímavější to ovšem je na producentské židli. Tam totiž… (více)

Space Jam 2 našlo režiséra

Space Jam 2 našlo režiséra

09.08.2018

Pokračování basketbalové komedie Space Jam, ve které se v roce 1996 objevil v hlavní roli legendární Michael Jordan, zdá se našlo režiséra. Studio Warner Bros. momentálně jedná s Terencem Nancem (An… (více)

Justin Lin natočí Space Jam 2?

Justin Lin natočí Space Jam 2?

03.05.2016

Basketbalová komedie, v níž se kreslení hrdinové od Looney Tunes spojili s Michaelem Jordanem, aby napráskali zlým mimozemšťanům, se dočká pokračování. Kdekdo si myslel, že je druhý Space Jam jen… (více)

Reklama

Reklama