Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Joe Cortese vyšetřuje sérii brutálních vražd, jejichž pachatel zbavuje oběti vnitřností. Když se zaměří na mladou ženu, jež byla spatřena na každém místě činu, odhalí šokující pravdu o rozsahu případu, který dalece přesahuje hranice planety. Pohledná Ta’Ra je totiž mimozemšťanka z planety Zeton a pronásleduje na Zemi nelítostné monstrum, nazývané Xenomorf. Uniklo z mimozemské vězeňské kosmické lodi, prolétající právě sluneční soustavou, má schopnost přebírat těla lidí a brát na sebe libovolný tvar, takže polapit ho není vůbec snadné, přestože Ta’Ra má řadu neobvyklých schopností. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

pend 

všechny recenze uživatele

Pro mě docela příjemná scifi s krásnou Bondgirl Maryam d'Abo. Mám dojem, že tenhle film vznikl sestříháním TV seriálu. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

K tomuhle překvapujcímu snímku, jsem došel teprve nedávno. Stará dobrá prácička z báječných osmdesátek, která při večerní atmosféře jenom příjemně pohladí. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Bezvadné syntetyzátorové zvuky pěkně doplňují atmosféru osmdesátých let. Nejlepší scéna byly záběry na noční velkoměsto z pohledu samotného monstra. Stejně jako v Reptilicantovi je monstrum nějaký ještěr... Co je to za podivný sci-fi model 80. let? Že by to bylo kvůli tomu, že plazi jako chameleon mají maskovací schopnosti? ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zabudnutý sci-fák, ktorý sa mi predstavil na jednej nemeckej satelitnej stanici pred takými, zhruba 25 rokmi. Kým vtedy som nemal vedeckofantastických snímkov ešte napozerané tak veľké množstvo, bol to pre mňa kus. Dnes sa pozastavím nad tým, ako málo chýbalo k takmer bezchybnému žánrovému večeru. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama