Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé si padnou do oka, i když jsou oba nejistí a příliš opatrní. Sarah se navíc nedávno seznámila se sympatickým Bobem Connorem, otcem svého žáčka Austina, s nímž se začne rychle sbližovat. Setká se však znovu i s Jakem, se kterým stráví nečekaně příjemný večer. Situace se zkomplikuje, když navštíví Boba a najde u něj kolegyni June. V šoku a zklamaná se vrátí domů. Bob se jí vzápětí přijde omluvit, jenže právě v nejméně vhodnou chvíli se objeví Jake. Také on zklamaně odejde. Sarah se rozhodne pro Boba, z toho se ale vyklube sobec, který si chce jen užít. Když Sarah po čase zahlédne Jakea, vyběhne za ním, ale všimne si, že je s krásnou Sherry, kterou mu kdysi dohazoval Charlie. Zdá se, že ačkoli jsou jeden pro druhého stvořeni, v cestě jim stojí příliš mnoho překážek a nečekaných náhod. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

liberator 

všechny recenze uživatele

● najväčšia sranda je, že vo filme hovorí postava Johna Cusacka o nemožnosti nakrútiť remake Doktora Živaga - a čo sa nestalo - v roku 2002 (teda ešte pred vznikom Lásky na inzerát) sa "pochlapil" Giacomo Campiotti a v medzinárodnej koprodukcii vznikla TV verzia s Keirou Knightley a Hansom Mathesonom. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu, ale to jejím blízkým nepřekáží, aby jí nedohazovali stále nové partie. V podobné situaci je i Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád. Sestry Carole a Christine dali na internet seznamovací inzerát a dostaly osmnáct odpovědí od různých mužů. Jedním z nich byl Jake, za něhož odpověděl jeho kamarád, a pak ho donutil na schůzku jít. Padnou si sice se Sarah okamžitě do oka, ale jsou ještě příliš opatrní, než aby si slíbili víc než jen nezávazné setkání. Navíc Sarah se právě seznámila s otcem svého žáčka, s nímž se začne rychle sbližovat. Na romantiku je odkvetlá Diane Laine už trochu stará a John Cusack není na tom o mnoho lépe. Film se pak udrží v mantinelech romantického filmu, který není přeslazený, ale v podstatě ničím nevybočuje ze svého žánru. Mé hodnocení: 60% ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Snaha o vystřihnutí příjemné, lehkonohé a jiskřivě vtipné romantické komedie podle klasického receptu "nešťastný on a ona, kteří si k sobě za důvtipných dialogů a za asistence komických postaviček rekrutovaných z jejich rodinných příslušníků a přátel hledají cestu" tu byla, ale tak úplně to nevyšlo, i když je tu toho hodně dobrého. Nedokážu přesně říct, co tomu vlastně chybí, snad jen že mi to přišlo celé dost na sílu a Diane Lane je sice krásná ženská, ale komediálního talentu dle mého moc nepobrala, což naštěstí zachraňuje perfektní John Cusack. A potěšil i výskyt jako vždy šarmantní (byť již v letech) Stockard Channing. Kolem a kolem, dvě a půl hvězdičky. Mimochodem čekal bych vzhledem k původnímu názvu filmu, že v něm budou mít psi podstatně víc prostoru. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ku prospěchu celé téhle romance se staví zejména dvojice zdatných hereckých představitelů – jak stále krásná Diane Lane, tak stále ironicky dumající a okouzlující John Cusack bezkonkurenčně patří mezi ty charismatické herce své generace. Tvůrci nám tentokráte předkládají další provařenou variaci na téma seznamování, jednak se to celé točí kolem dvojice ve středním věku (takže tu nemáme otravné vedlejší postavičky v teenagerovském věku) a jednak jim jejich trable relativně uvěříme (řadu scén je přesto třeba brát s nadhledem – zejména při absolvování hrdinčiných schůzek). Celé to obsahuje několik dojemných i komických momentů, typických vztahových překážek i zbytečných odboček (podivné zacházení s postavou Dermota Mulroneye). V rozvleklém ději jen místy bohužel zanikají původní záměry, přesto to několikrát zahřeje, málokdy urazí a laciným žánrovým klišé se už dneska zřejmě nevyhneme!! 60%. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

** NOVA CINEMA (4:3) - Tuhle romanticko-komediální záležitost jsem viděl dnes alespoň po čtvrté a opět jsem si celkově liboval, i když přiznávám, že už ne tak moc jako při předchozích projekcích. To, že má film 58% do jisté míry chápu, jelikož hovory co vedou Diane a John nemusejí být každého šálek čaje. Mě však svými hláškami zejména John bavil, mělo to celkem drajv a humornou stránku podpořil také CZ dabing (Pavle Vondro, dobrá práce). Po dnešku stále ponechávám 4 hvězdičky. 75% (with J.) // (12.1.2017) NOVA CINEMA HD (konečně v 16:9 :)) - Příjemná komedie, mám pro ní slabost. Stále 75%. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Gary David Goldberg dal Johnu Cusackovi scnénář a povzbudil ho k tomu, aby změnil kterékoliv dialogy své postavy tak, aby mu lépe seděly. Nakonec byl pěkně překvapený, když mu Cusack poslal 35 stran nových dialogů. (HappySmile)
  • Fenka Matka Tereza byla hrána dvěmi šestiměsíčními newfoundlandskými štěňaty - Molly (která hrála ve většině filmu) a Maeve (která hrála scény ve vodě). Režisér Gary David Goldberg po skončení natáčení obě štěňata adoptoval. (HappySmile)
  • Maskotem společnosti UBU, kterou vlastní režisér Gary David Goldberg, je také newfoundlandský pes, jako ve filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama