Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé si padnou do oka, i když jsou oba nejistí a příliš opatrní. Sarah se navíc nedávno seznámila se sympatickým Bobem Connorem, otcem svého žáčka Austina, s nímž se začne rychle sbližovat. Setká se však znovu i s Jakem, se kterým stráví nečekaně příjemný večer. Situace se zkomplikuje, když navštíví Boba a najde u něj kolegyni June. V šoku a zklamaná se vrátí domů. Bob se jí vzápětí přijde omluvit, jenže právě v nejméně vhodnou chvíli se objeví Jake. Také on zklamaně odejde. Sarah se rozhodne pro Boba, z toho se ale vyklube sobec, který si chce jen užít. Když Sarah po čase zahlédne Jakea, vyběhne za ním, ale všimne si, že je s krásnou Sherry, kterou mu kdysi dohazoval Charlie. Zdá se, že ačkoli jsou jeden pro druhého stvořeni, v cestě jim stojí příliš mnoho překážek a nečekaných náhod. (TV Nova)

(více)

Recenze (113)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Milá romantika, na kterou nemám vůbec žádný problém se podívat klidně i víckrát. Snad jen dodám, že pár myšlenek z filmu dneska je spíš už k smíchu. Třeba téma internet tu dostává nebývalý rozměr, když o něm Diane Lane a John Cusack diskutují a vysloveně se jej bojí. Joo, kdyby věděli, jak dneska funguje Tindr, tak nevím, jestli by si v té době spíše neprohnali hlavou kulku. Kam se vytratila tehdejší romantika... ()

Faye 

všechny recenze uživatele

„Každý má pro mě fotku nějakého chlapa?“ Jistě, milující rodina jí chce pomoci. Takže levá strana ledničky ti ženatí, pravá ti volní. K tomu rady, jak správně randit a hlavně, když nezabírají fotografie a ze schůzky naslepo se stane rodinný trapas, je potřeba změnit taktiku - inzerát! Hodně průměrný film o překvapeních, jaká nastanou, pokud hledání partnerského štěstí svěří starostlivá sestra internetu. Největším trumfem je v něm sympatická Diane Lane. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vyspala sa s polovicou chlapov u nás.“ – „Tak prečo ma s ňou chceš zoznámiť?“ – „Vyspala sa s polovicou chlapov u nás.“ Mám rád Johna Cusacka i Diane Laneovú. Hoci som sa s nimi osobne nestretol, mám pocit, že v civile to musia byť sympatickí, sčítaní ľudia. Neviem, proste na mňa tak pôsobia, smejte sa mi. Bohužiaľ, na jeden dobrý film im pripadajú aspoň tri zlé – a ani LÁSKA NA INZERÁT nanešťastie nie je žiadny zázrak. Je ako Johnova predchádzajúca romantika, LÁSKE NA STOPE. I teraz je medzi NÍM a ŇOU pekná chémia a obom im to na plátne pristane (napriek Cusackovmu chlapčenskému vzhľadu). No je to zbytočne dlhé, vedľajšie postavy (čo je pre každú správnu romantickú komédiu kľúčové, viď. KEĎ HARRY STRETOL SALLY) nezaujímavé (Christopher Plummer je skvelý herec, ale ako sa hovorí, kde nič nie je...) a otravujú ma tuctové klišé (naozaj musí muž svoju lásku nachytať práve v tých troch sekundách, čo sa „omylom“ bozkáva s jeho konkurentom?). Blbé záverečné „náhodné stretnutie na ulici“ tomu tiež nepomohlo. Ale už kvôli Cusackovi, Laneovej a chytľavým hláškam („Bratov pes, sestrin inzerát... topánky sú vaše?“) fajn. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Když jdu do romantické komedie, tak vím, že to bude pohoda a neřeším předvídatelnost, protože to přece vím už jasně z nahoře vypsaného žánru. A nemohu pomoct, tohle byla moc hezká pohádka jak princ k princezně přišel bez nějaké větší újmy na zdraví. Já se usmívala a na konci jsem se tetelila jak malá holka. O to mně přece šlo a to je hlavní důvod proč hodnotím tak jak hodnotím.....a viděla jsem ho už třikrát :-) A John s Dianou byli moc roztomilý pár. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Snaha o vystřihnutí příjemné, lehkonohé a jiskřivě vtipné romantické komedie podle klasického receptu "nešťastný on a ona, kteří si k sobě za důvtipných dialogů a za asistence komických postaviček rekrutovaných z jejich rodinných příslušníků a přátel hledají cestu" tu byla, ale tak úplně to nevyšlo, i když je tu toho hodně dobrého. Nedokážu přesně říct, co tomu vlastně chybí, snad jen že mi to přišlo celé dost na sílu a Diane Lane je sice krásná ženská, ale komediálního talentu dle mého moc nepobrala, což naštěstí zachraňuje perfektní John Cusack. A potěšil i výskyt jako vždy šarmantní (byť již v letech) Stockard Channing. Kolem a kolem, dvě a půl hvězdičky. Mimochodem čekal bych vzhledem k původnímu názvu filmu, že v něm budou mít psi podstatně víc prostoru. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Hezké a nenáročné. Nepřekvapí, nenadchne ani neurazí. Ten nejvybroušenější průměr v žánru. Diane Lane je pro mě spíše nevýrazná herečka, zatím jsem ji neviděla v ničem, kde by mě oslnila, což se nestalo ani nyní. Ale postava rozvedené ženy "na inzerát" jí sedla. A fakt, že je zde oblíbeným filmem Cusackovy postavy Doktor Živago, mě ještě více podnítil v tom, abych ho zhlédla:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z klišovitých amerických romantických blbostí, v ktorých pokiaľ nie je poriadny scenár a schopný režisér, tak film nezachránia ani hlavní predstavitelia. Čo bola v tomto prípade dvojnásobná škoda. Ale nápad s buddy-psom vyšiel celkom podarene. 55%. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Victor Webster (měl dobré jen tři sezóny v MX) by opravdu nebyl dobrý důvod sledovat toto dobrovolně a se zvukem. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Ku prospěchu celé téhle romance se staví zejména dvojice zdatných hereckých představitelů – jak stále krásná Diane Lane, tak stále ironicky dumající a okouzlující John Cusack bezkonkurenčně patří mezi ty charismatické herce své generace. Tvůrci nám tentokráte předkládají další provařenou variaci na téma seznamování, jednak se to celé točí kolem dvojice ve středním věku (takže tu nemáme otravné vedlejší postavičky v teenagerovském věku) a jednak jim jejich trable relativně uvěříme (řadu scén je přesto třeba brát s nadhledem – zejména při absolvování hrdinčiných schůzek). Celé to obsahuje několik dojemných i komických momentů, typických vztahových překážek i zbytečných odboček (podivné zacházení s postavou Dermota Mulroneye). V rozvleklém ději jen místy bohužel zanikají původní záměry, přesto to několikrát zahřeje, málokdy urazí a laciným žánrovým klišé se už dneska zřejmě nevyhneme!! 60%. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto je typická americká romantická komedie, která možná není příliš originální, ale přesto je zajímavá a atraktivní a má jedno velké lákadlo v podobě mého nejoblíbenějšího herce Johna Cusacka. A navíc z mého pohledu je také zajímavá díky tomu, že je zde velice roztomilý pejsek, ve filmu pojmenovaný jako "Matka Tereza". Takovéhle druhy pejsků, kterí jsou velikostí dost velcí, a přitom se rádi mazlí a jsou to takoví ťunťové, já prostě miluji. Takže tohle jsou pro mne dvě velká plus, která musím připočíst filmu k dobru. Jinak když se vrátím k Johnu Cusackovi, tak tomu role rozvedeného opuštěného zamilovaného idealisty a snílka ve středních letech rozhodně velice sluší a hraje to nejlépe, jak umí, což je veliké pozitivum a pro mě opět důkaz toho, jak skvělým hercem Cusack je. Avšak zajímavý je samozřejmě u tohoto filmu i děj, protože pokud se u filmu nudím, tak to nezachrání ani sebelepší herci. Naštěstí tady jsem se nenudil, ale naopak jsem se bavil a zápletka byla velice zajímavá a celkově byl ten film pro mé oko velmi atraktivní, ale to může být také díky tomu, že romantické komedie prostě miluji a je to jeden z mých nejoblíbenějších žánrů. Každopádně já jsem s výsledkem velice spokojený, a proto mohu s čistým svědomím udělit čtyři hvězdičky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ona a on. Oba jsou čerstvě rozvedení. Jí se snaží pomoci rodina, on staví lodě. Poté si dá na internet inzerát a on odpoví. No a potom už je to klasická romantika, která neurazí ale ani nějak zvlášť nenadchne. John Cusack sice zažil lepší romantický chvilky, ale Diane Lane to ještě docela sluší a hraje příjemně. No a když si odmyslíme ty občasné rádoby poučné dialogy, tak je to celé docela příjemné. ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Příběh je objektivně spíš na 2*, ale za sestavu John Cusack, Diane Lane, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer a Stockard Channing tu jednu hvězdičku přihodím. Všichni byli ve svých rolích skvělí. Věčná škoda, že jim scénář nedopřál víc. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Romantickú komédiu Láska na inzerát nakrútil úspešný televízny scenárista, režisér a producent Gary David Goldberg. Vo filme síce hrá dôležitú úlohu internet ako moderný prostriedok zoznamovania, inak sa však jedná o starosvetsky poňatý tradičný príbeh, určený strednej generácií. Obdobné tituly vždy ťažia najmä z charizmy ústrednej dvojice. V tomto prípade je nepochybne lepšia sexica Diane Lane, ktorá zatieňuje trochu bezfarebného Johna Cusacka. Príjemná romantická komédia ktorej plus leží najmä v ľahkom tóne, v ktorom je natočená. Neopozeraní herci vyzerajú, ako by si hranie naozaj užívali. Ďalším plusom je hlavný ŽENA, o ktorej to vlastne všetko je. Diane Lane je osviežujúca zrelá herečka, ktorej nie je problém uveriť. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Bože, tak tohle byla skutečně nuda, nuda a nuda. Nemám co bych k tomu víc dodala, nudila jsem se od začátku do konce a obdivuju se, že jsem to vůbec vydržela do konce, i když jsem si dala na pár minut uprostřed šlofíka. 2* ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu, ale to jejím blízkým nepřekáží, aby jí nedohazovali stále nové partie. V podobné situaci je i Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád. Sestry Carole a Christine dali na internet seznamovací inzerát a dostaly osmnáct odpovědí od různých mužů. Jedním z nich byl Jake, za něhož odpověděl jeho kamarád, a pak ho donutil na schůzku jít. Padnou si sice se Sarah okamžitě do oka, ale jsou ještě příliš opatrní, než aby si slíbili víc než jen nezávazné setkání. Navíc Sarah se právě seznámila s otcem svého žáčka, s nímž se začne rychle sbližovat. Na romantiku je odkvetlá Diane Laine už trochu stará a John Cusack není na tom o mnoho lépe. Film se pak udrží v mantinelech romantického filmu, který není přeslazený, ale v podstatě ničím nevybočuje ze svého žánru. Mé hodnocení: 60% ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Slabota a to se u romantického žánru spokojím většinou s málem. Spousta zbytečných dialogových scén a nadbývajících vedlejších postav. Otravný soundtrack tomu taky nepomohl. Až na Cusacka se mi nějaké výraznější plus hledá jen těžko. ()

Reklama

Reklama