Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Učitelka mateřské školky Sarah Nolanová se těžce vzpamatovává z rozvodu. Příbuzenstvo a přátelé jí neustále dohazují nadějné partie. V podobné situaci je také Jake Anderson, kterému nové vztahy vnucuje kamarád, právník Charlie. Sestry Carol a Christine donutí Sarah, aby šla na schůzku, kterou jí domluvily pomocí internetu. Překvapená žena na místě objeví svého ovdovělého otce Billa, což však sestry neodradí. Na jejich další inzerát odpoví osmnáct mužů a ony Sarah donutí, aby se alespoň s některými sešla. Byla by z toho jen řádka trapasů, kdyby jedním z nich nebyl Jake, za něhož odpověděl Charlie, a pak ho přiměl na schůzku jít. Mladí lidé si padnou do oka, i když jsou oba nejistí a příliš opatrní. Sarah se navíc nedávno seznámila se sympatickým Bobem Connorem, otcem svého žáčka Austina, s nímž se začne rychle sbližovat. Setká se však znovu i s Jakem, se kterým stráví nečekaně příjemný večer. Situace se zkomplikuje, když navštíví Boba a najde u něj kolegyni June. V šoku a zklamaná se vrátí domů. Bob se jí vzápětí přijde omluvit, jenže právě v nejméně vhodnou chvíli se objeví Jake. Také on zklamaně odejde. Sarah se rozhodne pro Boba, z toho se ale vyklube sobec, který si chce jen užít. Když Sarah po čase zahlédne Jakea, vyběhne za ním, ale všimne si, že je s krásnou Sherry, kterou mu kdysi dohazoval Charlie. Zdá se, že ačkoli jsou jeden pro druhého stvořeni, v cestě jim stojí příliš mnoho překážek a nečekaných náhod. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Magneto 

všechny recenze uživatele

Som zvedavý kedy ma takéto milé a najedno kopyto komédie prestanú baviť...Osobne dúfam že nikdy, pretože by to znamenalo že sa stávam cynickým nafúkancom ;-) Hlavnou devízou filmu sú herci John Cusack a Diane Lane...Bez nich by to bola nuda a takto som sa kráľovsky bavil.Btw "Matka Tereza" je super :-))) ()

Mackro 

všechny recenze uživatele

Vymáklo ma to v autobuse, no a počasej dlhej a únavnej cesty je každý film dobrý. Paradoxne, keďže romantické komédie sú mimo mnou označkované teritórium, som sa dobre bavil. Jasné, obsahuje to všetky možné romantické klišé, aké by som si vedel vycucať z prstu... lenže. John Cusack má skvelú postavu, Diane Lane tiež, humor je viac slovný, ako situačný, a práve humor v tomto filmíku funguje. Dejovo tuctové, ale plus za hlavnú dvojicu, mnohé hlášky a tričko Ramones. Keď nie je kam ujsť, sú aj omnoho horšie filmy. Peace. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Další z romantických komedií po americku, takže není moc co komentovat. Ale Diane Lane je nádherná ženská, přesně takhle si představuju sexy 40-tku. John Cusack má taky své kouzlo a nemusí se ani moc tvářit. Stejně září jako světelná záclona na mém okně. Jejich honička za kondomy - On: "Vyprodáno." Ona: "Jak je můžou vyprodat?" Ale ten výraz!! Nebo sestavování inzerátu s doplňky a cikrlátky. Text u její fotky s kytarou - Přijď si zahrát na můj nástroj! :-)) Nebo další návrh na inzerát - Jsem promiskuitní. (vyspala jsem se s cizím mužem) ()

Bediczek 

všechny recenze uživatele

Nemám ani doktorát, ani hezkej zadek, v domácích potřebách nevím kde je nářadí a furt se lituju... podle logiky tohoto filmu asi zůsatnu na wocet. Cusacka nemusim, Diane Lane celkem mile překvapila. Jinak je tu i pár dobrých postřehů z internetových seznamek, u kterých jsem se pousmál. Bohužel to bylo chvílemi nudné a naprosto předvídatelné. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto je typická americká romantická komedie, která možná není příliš originální, ale přesto je zajímavá a atraktivní a má jedno velké lákadlo v podobě mého nejoblíbenějšího herce Johna Cusacka. A navíc z mého pohledu je také zajímavá díky tomu, že je zde velice roztomilý pejsek, ve filmu pojmenovaný jako "Matka Tereza". Takovéhle druhy pejsků, kterí jsou velikostí dost velcí, a přitom se rádi mazlí a jsou to takoví ťunťové, já prostě miluji. Takže tohle jsou pro mne dvě velká plus, která musím připočíst filmu k dobru. Jinak když se vrátím k Johnu Cusackovi, tak tomu role rozvedeného opuštěného zamilovaného idealisty a snílka ve středních letech rozhodně velice sluší a hraje to nejlépe, jak umí, což je veliké pozitivum a pro mě opět důkaz toho, jak skvělým hercem Cusack je. Avšak zajímavý je samozřejmě u tohoto filmu i děj, protože pokud se u filmu nudím, tak to nezachrání ani sebelepší herci. Naštěstí tady jsem se nenudil, ale naopak jsem se bavil a zápletka byla velice zajímavá a celkově byl ten film pro mé oko velmi atraktivní, ale to může být také díky tomu, že romantické komedie prostě miluji a je to jeden z mých nejoblíbenějších žánrů. Každopádně já jsem s výsledkem velice spokojený, a proto mohu s čistým svědomím udělit čtyři hvězdičky. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Fenka Matka Tereza byla hrána dvěmi šestiměsíčními newfoundlandskými štěňaty - Molly (která hrála ve většině filmu) a Maeve (která hrála scény ve vodě). Režisér Gary David Goldberg po skončení natáčení obě štěňata adoptoval. (HappySmile)
  • Režisér Gary David Goldberg dal Johnu Cusackovi scnénář a povzbudil ho k tomu, aby změnil kterékoliv dialogy své postavy tak, aby mu lépe seděly. Nakonec byl pěkně překvapený, když mu Cusack poslal 35 stran nových dialogů. (HappySmile)
  • Maskotem společnosti UBU, kterou vlastní režisér Gary David Goldberg, je také newfoundlandský pes, jako ve filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama