Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Michal Prokop není dobrým moderátorem či diskutérem k tomuto druhu pořadu. Viděl jsem několik dílů a problém nastal v případě, že si hosté nesedli a neměli si spolu co říci. Michal Prokop s tím nedokázal nic udělat a vedl dva různé rozhovory na střídačku. Navíc je mi i osobně nesympatický a výběr jeho hostů se mi také většinou nelíbil. Proto se hodnocení dostane na maximálně dvě hvězdy. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Úžasná titulní písnička a většinou perfektní výběr hostů - tak to jsou krásný ztráty. Konečně pořad, kde jsou opravdu "celebrity" a ne lidi typu: Mašlíková, Erbová, Řepka, Krainová a další, kteří nic nikdy nedokázali. Intelektuálové, kteří mi udělali největší radost: Škvorecký, Mašínová, Trejtnarová-Hudečková, Kubišová, Rottrová, Dolák a mnozí další.. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Michal Prokop mě baví víc jako zpěvák než moderátor, ale jeho talk-show Krásný ztráty hodnotím jako poměrně zdařilou. Z poslední doby mě zaujal díl s pozoruhodně nesourodou dvojicí S. Komárkem & M. Hamplem, který mě hodně bavil. ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Beztvaré nezáživné tlachání u kterého většinou po pár minutách plynule přecházím do režimu off. Občas rozhovor zachrání zajímaví hosté, kteří se raději sami pustí do podnětného monologu, než aby se nechali unudit velmi povrchními otázkami Michala Prokopa. Pan Prokop se mi zkrátka nejeví jako schopný moderátor (několikrát mi přišlo, že o hostech téměř nic neví) ani debatér, což jsou atributy které by se přeci jen daly od člověka, jež má vlastní talk-show na čt2, očekávat. ()

crozet 

všechny recenze uživatele

Jak dlouho že ten pořad Prokop dělá? Přes deset let? Deset let se neumí jako moderátor chovat nenuceně natož elegantně, kouká se všude možně stranou, jen ne do očí toho, koho se zrovna ptá, a tváří se přitom jako sám svůj škraloup. A taky by se za tu dobu mohl odnaučit neustále pošilhávat po rafinovaně ukrytém scénáři pod barem.. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Podobný pořad již Michal Prokop v letech 1998 až 2000 připravoval pro televizi Prima. Jeho název byl Nic ve zlým a byli do něj zváni lidé, jimž společenský vývoj po listopadu 1989 změnil život. (Kmotr76)
  • Řada rozhovorů byla vydána též knižně. První publikace vyšla v roce 2004, druhá o dva roky později v roce 2006. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama