Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (6)

  • V pořadu Českého rozhlasu „Stříbrný vítr“ Michal Prokop zmínil, že do pořadu Krásný ztráty byli pozvaní Miloš Forman a Zdeněk Svěrák, ale nikdy neměli čas. Zdeněk Svěrák v momentu, kdy už již pořad nevznikal, řekl Michalovi Prokopovi, že teď příjde. (TomasSlach)
  • Podobný pořad již Michal Prokop v letech 1998 až 2000 připravoval pro televizi Prima. Jeho název byl Nic ve zlým a byli do něj zváni lidé, jimž společenský vývoj po listopadu 1989 změnil život. (Kmotr76)
  • Řada rozhovorů byla vydána též knižně. První publikace vyšla v roce 2004, druhá o dva roky později v roce 2006. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)
  • V pražské Náprstkově ulici skutečně existuje bar Krásný ztráty. (contrastic)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama