Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na územie Srbska dopadne satelit z vesmíru a na miesto dopadu sú vyslaní dvaja agenti, aby zistili, aká je situácia. Skúsený agent John Smith (Ken Foree) najradšej pracuje sám, ale keďže musí kvôli prípadu precestovať tisícky kilometrov, uvíta podporu agentky Liz Waid (Katarina Cas). Po príchode na miesto sa k nim pridajú dvaja ďalší spolupracovníci a spoločne vyrážajú na miesto dopadu, kde ich čaká väčšie prekvapenie, ako len zničený prístroj za milióny dolárov. (Marceloo)

(více)

Recenze (7)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Na územie Srbska dopadne satelit z vesmíru a dvaja agenti sú poslaní na miesto dopadu, aby zistili, aká je situácia. Skúsený agent John Smith (Ken Foree) najradšej pracuje sám, ale keďže musí kvôli prípadu precestovať tisícky kilometrov, uvíta podporu agentky Liz Waid (Katarina Cas). Po príchode na miesto sa k nim pridajú dvaja ďalší spolupracovníci a spolu vyrážajú na miesto dopadu satelitu, kde ich čaká väčšie prekvapenie, ako len zničený prístroj za milióny dolárov. - Očakával som niečo na úrovni Nymph, pretože sa tohto projektu účastnila kopa jeho tvorcov, ale toto sa vydarilo trochu menej. Má to silnú vedúcu osobnosť Kena Foreeho, ktorý je podla mňa na hororovej scéne dosť podceňovaný a ja rád venujem pozornosť jeho projektom, ktorých v poslednej dobe nie je vela. Zaujala ma ešte aj herečka Katarina Cas. Poteší aj určitá mysterióznosť a zamotaný dej, ktorý však na papieri vyzeral určite lepšie, než vo výslednom prevedení. Gore sa tu tiež objaví a v jednej scéne vyzerá parádne, ale to je posledná vec, ktorú u tohto projektu môžem pochváliť. Ostatné herecké výkony, kamera, osvetlenie a záverečné rozuzlenie sú príliš slabé na to, aby sa to dalo porovnávať s béčkovými horormi z USA. Velmi slabé tri hviezdičky hlavne za snahu, pretože v Srbsku predsa len vela hororov nevzniká. + Ken Foree + herec z We Are Still Here + herec z Nymph ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Je to blbost, ale vydržel jsem až do konce a vlastně mě to nakonec celkem bavilo... Ale upřímně musím říct, že nebýt toho, že Zečević natočil v roce 2007 fenomenální film Třetí muž, tak bych tomu tolik času nevěnoval... Zajímavé je taky to, že ve filmu hraje srbská dětská herecká hvězda Denis Murić (tady mu je už 17, ale mrkněte se na starší filmy, ve kterých hrál - co umí je nejvíc vidět ve filmu Ničije dete)... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Těžko hodnotit. Na jednu stranu je zde doslova promrhaný potenciál, na druhou je to natočeno tak, že jsem byl fakt zvědavý, co bude dál. Nevím, no, dám šest z deseti, ale jen když do toho započítám herce a kapánek gore nakonec. ()

stanyko 

všechny recenze uživatele

Az take zle to teda nebolo. Na low cost produkciu to malo zaujimavy scenar s fajn atmosferou. Miestami mohli herci viac excelovat, ale dobre sa na to pozeralo.. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy co se ze mě snaží udělat blbečka a tohle je přesně jeden z těch filmů. Agentka Liz a agent Smith (ne ten z Matrixu to opravdu není) jedou kamsi do Srbska kde spadl satelit. Přijedou tam a zjistí, že tam žádný satelit není za to je tam mrtvý astronaut, který zmizel v 60-70 letech v časové trhlině. A nyní to příjde režisér do toho začne rvát sci-fi mysteriózno a na konec i vyvražďovačku do toho tam začnou několikrát ožívat mrtví lidé (i když jsem nepochopil proč neožil ten profesor) a začíná byt z toho jakýsi neurčitý spletenec. Navíc mě přišlo, že režisér se do toho zamotal sám (proč jich například ti lidé chtěli zabít, když by stejně ožili a mělo by to nulový efekt ) . 40 procent za atmosféru a námět ze začátku za černocha co tam vraždil sekerou a jednu useknutou hlavu. P.s. pointa filmu NIC :-) ()

Reklama

Reklama