Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Silas a Jamal (Method Man a Redman), jsou dva týpci, jejichž jedinou zálibou je dlouhej čoud, a pokud náhodou neprohání někde kočenky, tak hledají co a jak by se dalo vyhulit. Shodou okolností Silasovi umře kámoš Ivory, a jeho nenapadne nic jiného, než z jeho popelu vypěstovat novej druh travky, po jejímž vyhulení se duch Ivoryho zjeví tomu, kdo jej vykouřil. A jako duch má nadpřirozený schopnosti, což pomůže Silasovi a Jamalovi udělat přijímačky na samotný Harvard. A jestli Harvard přežije tyto dva týpky, tak pak už asi všechno ... Tak nevím, asi jsem nebyl dostatečně zhulenej, abych tenhle film pochopil. Jasně, oproti okolním teenagerovským komediím má trochu jiný nádech, a místo tradičního problému kdo s kým tady pánové řeší spíš otázku kdo co. Obsazení dvou hiphoperů do hlavních rolí víceméně napovídá, k čemu celý film směřuje, takže se žádný překvápko nekoná. Co víc napsat - asi nic, to se musí vidět (a nebo možná radši nevidět)... ()

predators 

všechny recenze uživatele

Světlé okamžiky se najdou, ale není jich mnoho. Možná, že kdybych byl zhulený, asi bych měl na tento film jiný názor, ale...:-) Pokud ale tento fakt překousnete, můžou vás některé bláznivé kousky pobavit nebo alespoň udrží vaši pozornost. Jo, jo, budete čekat, koho dalšího kromě mrtvého prezidenta vykouří...:-) 50% ()

Reklama

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

U tohohle filmu se nejde nenudit :D To rozhodně :D Ale pro mě - ani bavit na 100%. Moc dobře si pamatuji, jaký úspěch měla tato "komedie" v rok svého vydání - každý puberťák to viděl a každý se o tom bavil :D Proč taky ne - přesně pro ně to bylo natočené :D Ok - jsou tam vtipné scény, i když někdy dost urážlivé vtipy, tak ale zábavné a hlavně - a to je nejvíce s podivem - je k tomu skvělý soundtrack :D Myslím si, že hodně lidí se prvně zhulí a pak si ten film pustí :D ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Kultovní záležitost, která obsahuje snad vše, co taková správná a dostatečně ulítlá komedie má mít. Hlášky, partu pořádnejch hovad, soundtrack ve stylu všehochuť a super herce, který dokážou z okamžiku vyždímat maximum. Některý scény jsou vážně nezapomenutelný a co si pamatuju, tak jsem brečel smíchy. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Kdo chodil na vejšku a celou jí propařil,může si připočíst ještě jednu *.Kdo má rád hip-hop a tomuto žánru oddaný životní styl,může si připočíst druhou *.Kdo hulí prostě jen tak,může si připočíst třetí * a ten,kdo splňuje všechny tři podmínky,může si připočíst i tu čtvrtou.Já zdaleka nesplňuju ani jednu,takže ta jedna * je za stupidnost,trapnost,nesmyslnost,ubohost,nudnost...neměl jsem dát odpad??? ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama