Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (371)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Intro - How High: The Soundtrack ,2. Part II - Redman ,3. Round And Round Remix - Method Man ,4. Cisco Kid - Redman ,5. America's Most - Redman ,6. Yes Sir, Dean Cain, Sir (Skit) - How High: The Soundtrack ,7. Let's Do It - Redman ,8. We Don't No How 2 Act - Redman ,9. Who Wanna Rap - Streetlife ,10. Fine Line - Saukrates ,11. N 2 Gether Now - Limp Bizkit ,12. Party Up (Up In Here) - DMX ,13. What's Your Fantasy - Ludacris ,14. Da Rockwilder - Redman ,15. I Love NWA (Skit) - How High: The Soundtrack ,16. Bring Da Pain - Method Man ,17. How To Roll A Blunt - Redman ,18. All I Need (Razor Sharp Remix) - Method Man ,19. Big Dogs - Redman ,20. How High Remix - Redman , ()

Anticque 

všechny recenze uživatele

Nenahraditelný a nikdy neopakovatelný zážitek, spojení hip-hopu a trávy, dokonalé herecké obsazení, skvělá hudba, komedie za všechny prachy, vtipné znázornění dvou černošských kluků, kteří se chtějí dostat na vejšku, ale jaksi chybí vědomosti, tak použijí mariuhanu ve spojení s prachem z nedávno zesnulého kamaráda Ivoryho, který se jim ukazuje vždy, když si zahulí... Dávám 5 hvězd, ve stavu zhuleném je film ještě vtipnější než vypadá, doporučuju.... ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Hlavní, co si z toho pamatuju, je to, že je to plný negerskejch móresů (mluva, hudba, gesta, ksichty, styl, hadry, negři). Taky je to plný trávy, přeplněný. Pro jistotu, abych předešel výtkám, že to je jen pro zhulence, jsem si před tím zahulil, abych měl tu správnou náladu. Věřim, že kdybych ju neměl, tak dávám odpad, ale takhle mě pár fórů pobavilo... Asi z toho plyne ponaučení: pokud nemáte stav, tak se na to snad ani nedivejte... ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Uletená komédia, s tupým humorom a výbornou ústrednou dvojicou. Tak isto ako aj v hudbe, aj tu dokazujú že sú skvelí showmani. Herecké kreácie niekedy sília ale z celkom jednoduchého príbehu tým dokažú spraviť neuveriteľnú zábavu. Ajkeď skôr pre tých čo obľubujú prehúlené komédie. Áno, nejde o nič objavné, no pre mňa tu bolo merítkom kvality koľko krát som sa z chuti zasmial a nostalgický pocit. Voľakedy som How High pozeral skoro každý víkend. A ak nie celý tak aspoň najkultovejšie scény. ()

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Potřebuju Prachy (Al Shearer) krade kolo, které následně nákladní vůz dvakrát přejede, je možné všimnout si, že mezi troskami jsou jízdní kola tři. Dvě blíže u sebe a jedno dál od trosek. (Pitrson_CZ)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)

Reklama

Reklama