Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ettě Placeové, ženě zastřeleného Sundance Kida, je na stopě největší detektiv Západu, Charlie Siringo. Když zatkne jejího přítele Davea, spojí se Etta s bandou Pancha Villy a rozhodne se mu pomoc získat zbraně výměnou za pomoc při záchraně Davea. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

RHK 

všechny recenze uživatele

Vdova po Sundance Kidovi na útěku požádá Pancho Villu o pomoc při osvobození přítele z vězení výměnou za plán, jak dostat vlak plný pušek. Pro televizi natočený western kombinovaný s červenou knihovnou je sice plný žánrových klišé (osvobození z vězení, přepadení vlaku) a zřejmě pro zvýšení sledovanosti i známých postav (už ten anglický název: Wanted: The Sundance Woman), na druhou stranu je dobře propracována psychologie postav a dobře zahrána je i charismatická postava legendárního mexického revolucionáře Pancho Villy. Trailer: nenalezen ()

5150 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná změna, tenhle western s ženskou v hlavní roli. Katharine Ross to zde opravdu sluší, takže není divu, že kromě osvobození přítele z vězení a přepadení vlaku, stihne také zamotat hlavu nejednomu muži. ()

Reklama

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ako film priamo nadväzujúci na slávny western to nebolo veľmi podarené. Veľmi veľa klišé a nedomysleného deja, na druhej strane ale vcelku dobre prepracované jednotlivé postavy, najmä revolucionára Pancha Villu. Čo ale na tomto filme je najviac skvelé je šarmantný a očarujúci výkon Katherine Rosovej, ktorá v tom čase bola v najlepších rokoch. 40 % ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama