Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

pufina 

všechny recenze uživatele

Narážka na Absolventa (1967) - řekla bych, že ale v žádné chvále. Ukázka toho, jak chlap (Kevin Costner) objede tři generace (ve 20 letech babičku, později s její dcerou - stejná generace, a po třiceti letech i s její dcerou) - může se to zdát vtipné, ale moc není. Nebýt Jennifer Aniston a Roba Reinera, hodnocení by padalo závratnou rychlostí. Průměrná romantická komedie. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Filmy Roba Reinera mě nikdy snad kromě Misery nebavily. Všude dobře, doma nejlíp bylo zoufale dětské. Co je šeptem... je zase zoufale ženské. Na Jennifer se dobře kouká, čemu člověk ovšem nevěří je to jak ji dokázal sbalit zde hrozný Kevin Costner. Absolvent byl nadprůměrný film, dost zamrzí, že někdo se takhle po něm vozí a neustále se na něj odvolává. Nevtipné, leč částečně poučné. ()

Reklama

Oxy 

všechny recenze uživatele

Kdybych nebyl v nemocnici připoutaný na lůžko a nevhodil dvacetikorunu do automatu na televizi, asi bych se k tomu nedostal. Co k tomu říct? Dílo, které se snaží vydělat nějaký ten peníz na slávě předchozího veledíla. Nejhorší na tom je, že opět úspěšně. Costner byl jediný, kdo mi pomohl to dokoukat, Jennifer nevěřím ani vlasy na hlavě a ostatní herci nestojí za zmínku. Sla-bo-ta ()

Tomyfrok 

všechny recenze uživatele

Co je šeptem... má kromě spousty klasických nedostatků tři dostatečně velké přednosti: První je neotřelý příběh. Přestože neuchvátí, oceňuji snahu. Absolventa mám velmi rád a tohle zpodobnění mi přijde jako velmi dobrý nápad, protože každý filmový fanoušek má svým způsobem propojení filmů rád. Představte si, co kdyby tam hrál nakonec opravdu Dustin Hoffman... Za druhé bych vystihl Jennifer Aniston, která je zde opravdu nádherná. Styluzuje se ve své klasické roli, tudíž těžko hodnotit provedení, ale rozhodně byla radost se na ni 90 minut koukat. Poslední věcí je pak mix drobností jako právě příjemná délka filmu, herecké obsazení, nenáročnost i přes onu nestantandardnost příběhu a jiné. Kamarád psal, že film neskončí tak, jak si představujete - já jen povím, že schématika je základem romantické komedie, i zde je a je předvídatelná od samého počátku. Právě v těchto momentech má snímek asi největší slabiny a i samý námět není přes svou originalitu tak nosný, jak se může na první pohled zdát. Ale jednou za pět let za zhlídnutí stojí. (55 %) ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Průměrný romantický nudafest, sem tam sranda, sem tam do nebe volající hovadské dialogy, prostě klasika na trase Brno-Praha Student Agency (původně měli dávat Chyťte doktora, což Co je šeptem... povýšilo na opravdu příjemnou podívanou). Aniston v typické roli, snaha o odpíchnutí se od originálního nápadu, který ale vyšuměl do ztracena... každopádně Kevinovi jsme hodně fandily... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první film, který vyšel jak ve standardním DVD formátu, tak i v high definition. (don corleone)
  • Původně se ve filmu měli objevit Dustin Hoffman a Anne Bancroft jako Beau Burroughs a Katherine Richelieu. Bohužel však Bancroft umřela a Hoffman se upsal jiným projektům. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama