Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem. Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijící si s pěknými dívkami. Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. Osudnou se však kamarádům stane svatba Christiny, dcery ministra Clearyho. Zpočátku vše běží hladce a dvojice si vyhlédne sympatické družičky, nevěstiny sestry Claire a Glorii. Claire má však poněkud rázného přítele Sacka, což situaci komplikuje Johnovi. Jeremy se sice na pláži pomiluje s Glorií, ale ministr Jeremymu oznámí, že dohlédne, aby Gloria nebyla jen dalším jeho skalpem. Když chce vyděšený Jeremy zmizet, přiměje ho John zůstat, protože se mezitím zamiloval do Claire. A naštvaný Sack odhalí jejich pravou identitu a hloupý koníček... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (665)

movie 

všechny recenze uživatele

No tak snad tohle nebude příliš troufalé, ale NESVATBOVI prostě jednou budout TOU klasickou komedií. Je to parádní, já už se dlouho takhle nenasmál. Chemie mezi Wilsonem a Vaughnem funguje na maximum, scénář originální. Moc sympatické. A Bradleyho Coopera budete jako hlavního soka nenávidět. NENÁVIDĚT. A nakonec úplně nejlepší je Jane Seymour. On si na ní pořád ještě někdo vzpoměl!! ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii parádně razantní rozjezd, kde je humor zdařile namíchaný z žánrové klasiky i ujetých gagů a občas ostřejších hlášek. I když v druhé půlce tempo zvolní v meandrech typických pro klasickou romantiku, i tady se občas objeví skvělý moment, který náladu rozvíří výborným vtípkem nebo hláškou. V jednu chvíli ke konci jsem se sice začínal bát, že to celé zahučí do protahovaného nehybného voleje, naštěstí včas dorazil Will Ferrell. Ustřední dvojka super i když jsem měl většinu času pocit že Wilson na Vaughna těžce nestíhá.. Nicméně s pomocí skvělých háčků Rachel a Isly, nakonec oba hladce dojeli až do mé naprosté spokojenosti. "Víš, uvažoval jsem, že by se náš vztah měl posunout o krok dál." - "To je skvělé, myslíš třeba zkusit trojku, miláčku? Nebo co třeba ta brazilská dvojčata?" - "No, měl jsem na mysli spíš zásnuby, ale tohle zní taky skvěle." ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s perfektní komediální dvojkou. Je sice pravda, že už je od začátku jasné jak to dopadne (snoubenec dívky, do které se zamiluje hl. hrdina je debil největšího kalibru) ale než se dostanete na konec čeká vás dvouhodinová smršť výborných vtipů a všemožných gagů. Jen víc takových komedií. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi asi jednu minutu, než jsem přišel na to, že oba dva hlavní hrdinové příběhu jsou mi krajně nesympatičtí a humor mě nebude oslovovat. Asi tak z 10 % proto, že už jsem přece jen trochu starší generace než teenageři, kterým je primárně film určený. Z 90 % pak proto, že nemá potřebnou úroveň. Rozumím tomu, že tenhle typ romantické komedie pracuje s úplně jinými nástroji než oskarové drama, ale čeho je moc, toho je příliš. Pokleslá romantika, trapný humor a především neuvěřitelně laciná moralitka. Moc hezky to napsal Radek99, víc už se k tomu dodat nedá a vlastně to u tak špatného filmu ani není zapotřebí. Že tohle vydělalo 200 milionů dolarů jen ve Státech? Budu si muset speciálně u komedií dát pozor na komerčně úspěšné kousky. U komedií je rozdíl mezi mým vkusem a tzv. masovým divákem někdy docela bolestný... Dlouho jsem přemýšlel, jestli najdu něco, co by opravňovalo dát aspoň jednu osamocenou hvězdičku, a Rachel McAdams mě přesvědčila, že jeden důvod se přece jen u Nesvatbových najde. Celkový dojem: 20 %. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Balit holky na pohřbu je jako lovit ryby dynamitem.. Fešáci Huberti Wilson a Vaughn obráží svatby za účelem najíst se, napít se a vyspat (s někým). Díky poněkud kostrbaté romantické linii a nevyváženému tempu můžu s klidným svědomím prohlásit, že pověst předcházející Wedding Crashers se ukázala jako přehnaná. Owen Wilson si měl v rámci role pořádně pročíst tu knihu s názvem Don´t jump, aby pak v budoucnu nevyváděl takové klukoviny.. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (21)

  • Rachel McAdams (Claire Cleary) v rámci příprav na svojí roli prošla kapitánskými zkouškami. To se pak hodilo celému štábu, když herečka dokázala během bouřky dostat loď k pevnině. (don corleone)
  • Když spolu Christopher Walken (William Cleary) a Rachel McAdams (Claire Cleary) tančí na zásnubní party, tak Walken prý herečce šeptal do ucha "prdni si", aby ji udržel v úsměvu, když tanec po několika jetích začal být nudný. (don corleone)
  • Severoamerické tržby byly 209,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 288,5 mil. (NIRO)

Související novinky

Will Ferrell si zazpívá

Will Ferrell si zazpívá

08.03.2019

Zhruba před rokem se objevila zpráva, že herec a komik Will Ferrell (Holmes & Watson, Táta je doma) chystá pro Netflix novou komedii o pěvecké soutěži Eurovize. No a teď se zdá, že se film… (více)

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

Soudce Downey Jr. a jeho lotrovský fotr

24.03.2013

„Komediální drama" The Judge, kterým se vrací na scénu režisér Nesvatbových a Rytířů ze Šanghaje David Dobkin, už loni v dubnu získalo do hlavní role Roberta Downeye Jr. Téměř po roce začíná projekt… (více)

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

Vaughn a Wilson rozvrátí Google

25.09.2012

Dvojice z veleúspěšných Nesvatbových se chystá na komedii The Internship. Ta bude o dvou chlápcích středního věku, kteří přijdou o zaměstnání a novou práci si najdou v „úspěšné internetové… (více)

Will Smith na lovu strašidel

Will Smith na lovu strašidel

19.02.2009

Už koncem roku 2007 se mluvilo o rodinné hororové komedii Monster Hunter, k níž napsali scénář Robert Baird a Daniel Gerson (Auta, Příšerky s.r.o.) a jejíž hrdinou bude dětský psycholog s neobvyklým… (více)

Reklama

Reklama