Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uvolněte se a těšte se… přichází „pravá zvířecí párty“ – animovaný gang zvířat! V tomto dobrodružství vystupuje v hlavní roli Otis, lehkomyslná kráva, která celý den tráví zpíváním, tančením a prováděním různých darebností lidem… Nespoutané, šílené a divoce zábavné stádo šprýmařů, kterým se budete smát nahlas! (oficiální text distributora)

Recenze (122)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $51miliónovTržby USA $72,637,803Tržby Celosvetovo $116,476,887Tržby za predaj DVD v USA $65,009,954 //počet predaných kusov 3,612,938║ Nuž žiadna sláva tento CGI animák, okrem nevýrazného príbehu sa tu nedostavia ani nejak zvlášť vydarené postavy a rovnako tak aj vtípky, o animácii a jej úrovni netraba ani hovoriť, tu som nečakal automaticky žiadne zázraky aj keď dala sa zniesť. Príde mi to celé nejaké nedotiahnuté, dejová línia je maximálne jednoduchá, postavy prehliadnuteľné, žiadna čo by sme si mohli obľúbiť, občas aj príde závan nejaké nápadu ale v konečnom výsledku to vyznie rozpačito. Tej trošku zábavy sa tu dá užiť, keď sa spustí zvieracia párty, ináč okolo toho čo sa deje je netreba ani hovoriť, maximálna pasivita. /40%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Mud - North Mississippi Allstars [2:30] ,2. Hittin' the Hay - North Mississippi Allstars/Les Claypool [2:23] ,3. Down on the Farm (They All Ask For You) - Kevin James/North Mississippi Allstars [1:12] ,4. Won't Back Down - Sam Elliott [2:12] ,5. 2StepN - North Mississippi Allstars [2:46] ,6. Hillbilly Holla - North Mississippi Allstars [3:25] ,7. Kick It - The Bo Keys [2:33] ,8. Father, Son - Peter Gabriel [4:56] ,9. Freedom is a Voice - Bobby McFerrin/Russell Ferrante [4:17] ,10. Popsickle - Starlight Mints [3:01] ,11. Wild and Free - Rednex [3:37] ,12. Boombastic - Shaggy [4:06], ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Chápu, že to je koncipovaný pro mladší publikum, ale tak snad malý děti nejsou až zas tak retardovaný, aby nepoznali, že když se postava jmenuje Oťas a má mužskej hlas, tak že by neměla mít vemeno a neměla by vypadat jako kráva, ale tenhle film očividně tvořili jedinci, co si pod pojmem kráva představí flákotu na talíři a netuší, že by to mělo být ženskýho rodu, no ale budiž, nicméně i jinak to je celý dost pochybný úrovně, i když pominu, že ta nejzlejší postava se jmenuje Ríša a vypadá jak kojot Wilda a tak jediný co tohle zachraňuje od naprostýho pádu do žumpy mezi německý romantický skvosty z hor, je zábavnost a tu a tam vtipnost ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Barnyard začíná mít koule až ve druhé polovině (kde tvůrci pochopili v čem tkví kouzlo počítačové animace...v akci), takže není radno se nechat oblbnout (nudnou) první půlkou. Jinak je to klasická vyklišovaná pohádka s "poselstvím". ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Pokud přijmete fakt, že poměr dětských vtipů x dospělých je zhruba 80 : 20, tak se možná budete bavit. Protože tahle animovaná komedie je opravdu jen pro ty nejmenší. Nám odrostlejším musí stačit, že je to barevný, hejbá se to a je tam pár dobrých narážek (kuře, které hází šipky na plakát z KFC, Čím víc pruhů, tím více Adidas). Jednou mě to uspokojivě zabavilo, ale podruhé to nebudu riskovat a dám radši 60 %. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli chcete vidět krávy za volantem, běžte si radši na hodinku sednout k silnici. Protože, mezi námi zvířaty, tohle se povedlo asi jako počasí o letošních Vánocích. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 6/10/// +příběh, postavy, hudba, nápady tvůrců -animace některých postav, to jak ty zvířata vypadají, vlastně animace celkově trošku zaspala/// Ze začátku jsem hodně kroutil hlavou, jak si tvůrci mohli dovolit vytvořit něco takového. Ale ono je to ve výsledku hodně zábavné a netradiční a musím říct, že se tu najde několik (a to je malé číslo), no spíše hodně malích fórků. Hlavně akčnější závěr graduje. Celkově je to děsněj úlet a težko soudit, jestli to není vhodnější spíš pro dospělé. Příjde mi, že děti by nemuseli všechno správně pochopit. Já se ovšem bavil./// Celkem 73%/// ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tá animácia bola naozaj hrozná. Tvorcovia sú asi mestské typy, ktoré nepoznajú rozdiel medzi kravou a býkom a dali im všetkým rovnaké kravské vemená (ktoré mimochodom vypadali ako na pupku nalepený štvorrúčkový hovnocuc). Dejová linka nebola zlá, ale všetko kazí obraz. Deťom sa však rozprávka páčila, tak pridávam hviezdu navrch. 50/100 ()

Carol Pifková odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí, že tam dali kravu s vlasmi..... strašne nesympatické zvieratá..... a viem, že je to pre deti ale ja rada pozerám rozprávky a táto je úplne hrozná.... ()

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

No, to je fakt nářez. Zvířata všech farem spojte se! (proti zákeřným psovitým šelmám). Kdyby šakali, nebo co to bylo, proměnili tuhle klišémi nabitou, praštěnou a nudnou podívanou v krvavou show, udělali by možná lépe. Ještě mě fascinovalo, že jsou krávy všech pohlaví obdařeny vemeny :). Je to nejtrapnější animák poslední doby (a že těch trapných není málo). ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

OK, tohle je prostě úlet. Zvířata si objednají pár krabic pizzy na svou pařbu ve stodole? OK, to už dokázal Shaun a jeho stádo ovcí. Krávy ukradnou auto a zdrhají před policií? A co teprve krávy vybíhající z auta s bejsbolkami v kopytech a vrhající se jako správní niggas do rvačky s kojoty? Hú... ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Zlý vtip a totální hovadina, kterou snad autoři chtěli zmást všechna dítka a vypláchnout jim mozek. Jak tu mnozí podotýkají, krávy jsou v tomto díle monopohlavní a i statný býk je zde obdařen vemínkem. Zastávám názor, že každá dobrá pohádka by měla být poučná, nebo by z ní mělo vyplynout nějaké ponaučení. Krávy a jiná havěť z farmy, co neustále paří na diskotéce, řídí auta, hloupě plkají a vlastně neděljí nic užitečného, jsou pro mne opravdu vzorem maximálně pro malé politiky. Naprosto bezůčelná a hloupá věc, co se tváří jako zábava pro nejmenší. Fuj! 10% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Takové farmářské blbnutí s humorem pro caparty a postmoderními býky s vemeny, které vypadají jako špatně nasazený pesar. Jednou se to přežít dá, občas se člověk usměje, ale pravdu řečeno, ani ty děti to zrovna dvakrát nebavilo. ()

silentname odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem čo mám na to povedať. Pri sledovaní "Barnyard" som cítil ako prichádzam o mozgové bunky a ako stupidita celého filmu zabíja akúkoľvek inteligenciu. Je tu tak veľké množstvo nezmyslov, že neviem ani kde mám začať. Možno by som mohol tým, že naši hlavní hrdinovia sú mužské verzie kravy. A zámerne to hovorím takto, lebo ich nemôžem nazvať býkmi. Tí totiž nemajú vemená. Okrem toho tie hnusné, hnusné animácie, na ktoré som sa nezvládal dívať. Dialógy sú úplne mimo, postavy sú otravné a dokopy film nie je podľa mňa určtený pre nikoho. Pretože je to stupídne na takom leveli, že pri sledovaní musíme všetci ohlúpnuť minimálne o 20 rokov. Toľko nezmyslov pokope v jednom filme som asi nikdy v živote nevidel a keby som mal decká 7+ tak im toto nepustím nikdy. Nie je nič, čo by som tu vyzdvihol. Proste totálny animovaný debakel. Hodnotenie: F ()

klerik

všechny recenze uživatele

Dosť divné. Tie vemená som nepochopil. Pripomenie to Farmu domácich zvierat... Tak či tak, deti pri tom zaspali... ()

packa 

všechny recenze uživatele

Animačně na úrovni Luxo juniora (který je ale o dvacet let starší), zvířata kupříkladu nemají srst, jen jakousi umělohmotnoplastelínovou texturu. Ovšem malé děti taková "drobnost" nezajímá. Jejich cílové skupině je ostatně snímek určen, takže pokud budete ve videopůjčovně hledat něco, čím zabavit potomka laborujícího s chřipkou, klidně po tomto dílku sáhněte, vaše ratolest bude spokojená a vy budete mít 85 minut volno. ()

Reklama

Reklama