Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto animovaném komediálním dobrodružství studia Disney se legrační partička chlupatých přátel se vydá z bezpečného prostředí městské zoo do ulic velkoměsta. Sampson je králem fiktivní džungle daleko od afrických plání – je to lev žijící v zoologické zahradě v newyorském Central Parku, kde vládne ostatním zvířatům včetně jízlivého medvídka koaly Nigela, přihlouplé, ale dobromyslného anakondy Larryho, bystré, ale cynické žirafy Bridget a mazané veverky Bennyho. Pýchou a radostí Sampsonova života je jeho syn Ryan a je proto naprosto zdrcen, když je Ryan jednoho dne naložen do bedny a odvezen na lodi zpátky do Afriky. Sampson v zoufalé snaze svého chlapce najít uteče s pomocí svých kamarádů ze zoo a vydá se na odvážnou záchrannou výpravu. Teprve ve chvíli, kdy zvířátka opustí brány svého domova, poznají, jak velkou a bláznivou džunglí se může stát i obyčejné město. (HBO Europe)

(více)

Recenze (214)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Křečovitý animák kopírující prakticky všechno, na co si v této oblasti vzpomenete. Scénář existuje jen pár minut, zbytek tvoří pohříchu vypointované poslepované výkřiky do tmy. Originální prvky bych spočítal na prstech jedné ruky, stejně jako momenty, kdy má divák možnost se opravdu upřímně bavit a ne jen sledovat plynoucí prázdnotu. Ano, je to animované... a co? Už dávno z toho nepadáme na zadek... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $80miliónovTržby USA $37,384,046Tržby Celosvetovo $102,338,515Tržby za predaj DVD v USA $42,996,681 //počet predaných kusov 2,332,605║ Mix zvieracích postavičiek z Levieho Kráľa a Madagascaru nevyšiel, celé to je jedna otravná bezduchá báchorka, kde ani jedna postavička nemá kúska čara, o poriadny gag a vtip to ani neobtrie, animačne to bol znesiteľný priemer. Jedna z najhorších počítačovo animovaných rozprávok čo som videl, radšej obísť, nič to neprinesie. /20%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Ještě před pár lety úplně stačilo, aby nějaký snímek byl digitálně stvořen ve 3D animaci a divák reflektující to coby revoluční technickou inovaci nekriticky jásal a byl povětšinou nadšen. Dnes, spláchnuti přílivovou vlnou 3D animáků z dílen Pixaru, Dreamworks, Walta Disneyho a dokonce i vzešlých z českých luhů a hájů, žádáme přece jen trochu více. V záplavě počítačových 3Déček hledáme originalitu, osobitou stylizaci, zajímavý obsah, poutavý děj, zkrátka chceme, aby byl počítačově animovaný film jiný, svůj. Divočina je ovšem k uzoufání stejná. Dalo by se dlouze vypočítávat, čemu všemu se podobá, je to ale ztráta času. Skoro stejná, jako tenhle film. Podobné filmy: Madagaskar, Lví král ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. Real Wild Child - Everlife ,2. Good Enough - Lifehouse ,3. Big Time Boppin' (Go Man Go) - Big Bad Voodoo Daddy ,4. Really Nice Day - Eric Idle/John du Prez ,5. Tales from the Wild ,6. You Can't Roar ,7. Lost in the City ,8. To the Wild ,9. Alien Shores ,10. The Legend in Action ,11. The Mythology of Nigel ,12. The Ritual ,13. Found Our Roar ,14. Really Nice Day (Finale) - Eric Idle/John du Prez , ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhorších filmových animáků, co sem viděl. Nejenže to je taková dost ubohá kopie Madagaskaru, ale ono je to ještě nevtipně trapný. Postavy sou blbý, děj prokouknutelnej a i celkem nudnej. Tohle už víckrát vidět nemusim ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pod hodnotenie sa asi silne podpísal fakt, že som už pár dní žiadny film nevidel a táto skvelá oddychovka mi dokonale navrátila a naplnila filmový deficit. Ale aj bez toho nechápem to úbohé percento, pretože toto je bez-pochýb super, naozaj super animák, ktorý aj keď kopíruje 'Madagascar', tak kopíruje len jeho podstatu, ale inak je to svižnejšie, nápaditejšie a hlavne vtipnejšie! 75%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Animované to bolo krásne. To musím uznať. Ale to už dneska beriem ako úplnu samozrejmosť. Zvlášť, keď je pod tým podpísané štúdio Walt Disney Pictures. Avšak ten príbeh to bola bieda. Okatá vykrádačka známych kasových trhákov. Postavy ako z "Madagaskaru", príbeh o stratenom synovi ako z "Hľadá sa Nemo", do toho niečo z "Levieho kráľa", trochu z "Doby ľadovej" a tak by som mohol pokračovať ďalej. Stále som mal pocit, že som to už niekde, v podobnom filme, videl. "Divočina" je pekná, ale neoriginálna. ** ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ani Madagaskar se mi nelíbil a když se mám ještě koukat na jeho klona, tak asi není něco v pořádku. Zápletka je úplně stejná, akorát zpívající lemury nahradily zpívající pakoni nebo co to vůbec bylo za havěť. Vtipy jsem zaznamenal snad jenom 2 a oba z úst koaly. Jediný co se mi na tomto filmu líbilo, byla docela povedená animace, která byla určitě lepší než v Madagaskaru. Ale i tak se to společně s Karcoolkou řadí k animovanému dnu roku. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Na to, že mám animáky hrozně rád, tak tohle mě rozhodně zklamalo. Divočina, příběhem podobajíc se Finding Nemo v podobě hledání svého syna. Příběh natolik málo vtipný, bez nápadu, prakticky i bez děje se ani moc nesnaží uchvátit grafickým zpracováním ani gestama hlavních představitelů, takže ani veverka ani koala tento příběh už bohužel nezachránili . )) :: ()

juta 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekl, je to nepovedený animák. Nepřináší nic nového, parazituje tak trochu na jiných animácích, ze kterých si sebral spoustu věcí a animace není na moc dobré úrovni. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trošku nechápem tomu nízkemu hodnoteniu, ale fajn. Asi každý sťahoval body za mix Levieho kráľa a Madagaskaru. Je to trošku kopírka s každého rožku trošku, ale vôbec mi to nevadí. Je to krátke, úderne, svižne, zábavne, postavičky pobavia a slovenský dabing tomu dodal ešte väčšiu šťavu. 70% - 3* ()

Rosomak 

všechny recenze uživatele

Neoriginální, vykrádačský, ale přesto občas vtipný film. Pocit dejavu se nedostaví pouze v porovnání s madagaskarem, ale i s jinými animovanými snímky... ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Překvapivě to není úplně nejhorší a směle bych to kvalitativně přirovnat k Madagaskaru. Co se dá zachraňuje koala (zejména její poblouznění sluníčkem je hodně srandovní), animace celkem ujde a nehorázně vykradený příběh je sice v každém momentu těžce předvídatelný, ale celkem to rychle uteče. Bohužel, má to i řadu značně nudných a uspávacích pasáží. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Detailne prepracovaná a už klasicky krásna animácia od Disneyho však v tomto prípade trpí na recyklovaný príbeh a zvieratká mi tiež pripadali, ako odkukané každé z nejakého iného animáku. Naopak príjemne ma prekvapil slovenský dabing. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Uff..tohle snad nemůže bavit ani malé děti. Disney se pustil na tenký led..kopírovat téměř "do puntíku" Madagascar, a navíc špatně..to je drzost. Ke všemu si přidejte odpornou grafiku a máte tady The Wild. "We - are - going - to - die!" ()

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Chápu, že malým dětem se to (asi) líbí, ale připadá mi, že tvůrci dělají z dospělých blbce. Už obsah filmu je vlastně jen směs Madagaskaru a Hledá se Nemo, ale hlavní problém vidím v tom, že je to absolutně bez vtipu a hlavně bez emocí, což skoro působí až nevýchovně. Uvedu příklad, kdy někdo hodí tátu lva do nějaký jámy za přítomnosti jeho syna a on pak za pár minut s klidnou tváří prohlásí: "Můj táta je mrtvej." Pochopitelně jsou zde ještě další záporné faktory, jako je nesmyslný děj a trapný happy end. Co bych vyzdvihl, je celkem slušně ztvárněný padouch a.........a.........a dál už nevim. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Malinko slabší průměr. Opět animák zaměřený především pro nejmenší. Tomu odpovídá jak příběh tak většina hlášek, které mě rozesmát nedokázaly. Co ovšem stojí za zmínku, to je velice pěkná animace hlavně všech animalů, ta je opravdu kůůůl. Dětem se to bude líbit a to tady jde, né? :-) 55% ()

Související novinky

Co jde do kin tento týden?

Co jde do kin tento týden?

11.05.2006

Narozdíl od minulého týdne se tento čtvrtek do kin nevrhne tolik dobrých snímků. Jedná se o veskrze průměrné záležitosti a pár horších kousků, proto jsme se rozhodli srovnat dnes snímky podle… (více)

Reklama

Reklama