Zvědavý George

Curious George

Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný

USA, 2006, 86 min

Rozpočet $50miliónovTržby USA $58,360,760Tržby Celosvetovo $69,834,815Tržby za predaj DVD v USA $47,142,191 //počet predaných kusov 2,925,442(7.2.2009)

• mandes

rozpočet : $50 million tržby celosvetovo : $69,834,815(19.6.2008)

no proste radost pozerat, rozpravka pre deti, ktora ma ovsem svojimi trefnymi vtipmi a zaujimavou animaciou co povedat aj dospelym. ked mate v sebe este kusok z dietata urcite si to skukajte.(26.10.2006)

Naprosto paradni filmecek pro deti, ale i dospele. Dival se na to muj malej triletej bratranec tak jsem se na to koukal taky - muyu rict ye nelituju ani minuty(20.7.2007)

MIlá pohádka, ale určena jen dětem. Starší divák (pokud nemá zrovna infantilní náladu) ji moc neocení:-)(18.4.2007)

Syn se krásně bavil a nechal mě hodinu a čtvrt v klidu, takže bych měla možná přidat i tu pátou hvězdičku, ale tak dobré to zase nebylo. I když některé hlášky se moc povedly :-) "Jsi jako syn, kterého jsem nikdy neměl." "Ale tati!? Já jsem přece tvůj syn!" "To jo, ale tebe jsem měl." A má to úžasnou muziku, soundtrack J.Johnsona pouštím Mikimu na usnutí...(19.2.2007)

Pro deti jak delane. Neodolatelny Georgeuv xichtik a nevinny usmev, potesi na dusi snad kazdeho maleho i dospeleho divaka. Opradu tady nejde o pribeh, ktery je nikterak orignalni ale o tu atmosferu. Krasa pohledet.(26.12.2006)

Hezká pohádka s milým a roztomilým opičákem. Je určena dětem, je zábavná a hezky animovaná. Škoda, že nejsem menší :-((11.6.2009)

v celku dobra rozpravocka...ktora potesi urcite aj starsiu generaciu.....zaroven zabavna........a hudba k tomu slusne zapadala(19.12.2006)

7,0/10 Škoda toho slaboduchého príbehu, a zvlášť pasáží, ktoré majú dej posnúť ďalej - aspoň trochu si na nich mohol niekto dať záležať. Silné stránky tohto animáku sa však objavujú v podobe neuveriteľne roztomilej opici (ak si ju nezamilujete už v úvodnom intru, tak asi nikdy) a prekvapivo príjemnej hudbe (dá sa niekde zohnať soundtrack?). Poteší aj zopár vizuálnych nápadov. Dlho som sa však nevedel zmieriť s pomerne gýčovou animáciou, tá ale v konečnom dôsledku zodpovedá samotnému filmu.(21.4.2007)

Zvedavý George a vírus eboly. Ale nie... Ušlo to. Animácia výborna, muž vo veľkom žltom klobúku rocks !(18.8.2010)

Jeden z nejlepších 2-D animáků poslední doby.(12.11.2006)

Jen sem tento filmek prolítl a myslím, že jej nechám své desetileté sestřičce...vcelku normální neuchylná pohádka pro děti(23.2.2008)