Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Letní komedie o třech malých kamarádech, kteří tajně sledují své starší idoly na cestě za prázdninovým dobrodružstvím. (oficiální text distributora)

Recenze (25)

Redlum 

všechny recenze uživatele

Janakuv rezijni debut je filmem pro deti, sve si v nem ale najde i spousta filmovych nadsencu (odkaz na Baye a nastup a la Armageddon se neda prehlednout):) Pomerne originalni namet, jehoz zpracovani sice zas tak moc nenadchne, ale na jedno zkouknuti, proc ne?:) Abych nezapomnel: Adela Doudova predvadi strhujici vykon coby novodoba femme fatale!:))) ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zvláštní případ. Chvílemi jsem si myslel, že to natočil nějaký diletant, za chvíli jsem se dobře bavil nějakým pěkným nápadem. Je to hravý televizní film pro děti, který se mi vcelku líbil i navzdory tomu, že hlavní padouch nosí tričko mých oblíbených Iced Earth. Ale co by to bylo za Janáka bez klišé, že? ()

Reklama

Bláža 

všechny recenze uživatele

Tri hvezdicky za to, ze je to pouze televizní film, jinak by to bylo horsi. Tenhle film se pro me stal spise hledanim odkazu k jinym filmum, kterych tady filmovy nadsenec najde hodne. Strhujici a velmi vyrazny vykon talentovane Adely Doudove, ktera po celou dobu drzi snimek nad vodou, byl misty zastinen puvaby druhe herecky. Doudove herectvi je vsak velmi presvedcive a celkove ma navrch. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Mám takový pocit, že jsem tohle viděla jako malý capart se školou v kině. Byla jsem určitě moc nadšená. Dnes jsou mi představitelé hlavních dětských rolí docela nesympatičtí (hlavně ta holčička). Film ale naštěstí netrvá dlouho a některé scény jsou velice zábavné. A Janák už tehdy koketoval s myšlenkou "roštěnek na pokusy", kterou tak úspěšně rozvinul s duem Kotek a Mádl :). ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Odpad dát nemůžu, i když jsem byla přinucena tenhle film sledovat. Po počátečním odporu jsem se vyživala v poznávání pro mě známých míst. Třeba scéna s vlakem, který jel po mostě přes údolí. To údolí se jmenuje Prokopské podle sv. Prokopa a nachází se přímo pod barrandovským sídlištěm. Pak se natáčelo na Karlštejnsku a Příbramsku. Jinak byl příběh hrozně naivní. Musím říct, že jsme taky takhle blbli. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Snímek získal na mezinárodním festivalu dětských filmů v Chemnitzu Hlavní cenu dětské poroty, Cenu diváků a Čestné uznání mezinárodní poroty. (Terva)

Reklama

Reklama