Reklama

Reklama

Obsahy(1)

BALTO a jeho potomek Kodi, se obávají o budoucnost psích spřežení. Technický pokrok se totiž nezadržitelně řítí kupředu a lidé používají k přepravě zásob a pošty stále častěji letadla. Ve fascinujícím závodě tradice proti technologii se spolu utká psí spřežení vedené BALTEM a letadlo, které BALTA přivádí k úžasu. když pilot Duke nedoletí do cíle, většina psů až do rána oslavuje důkaz své nadřazenosti nad lidským pokrokem, avšak BALTO má divné tušení. Se svými přáteli Mucem a Lucem se vydává do pustiny hledat posádku letadla: Duka a Borise. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Nečekala jsem, že by mohla trojka dosáhnout skoro kvalit jedničky, ale stalo se. Opět krásný příběh, na rozdíl od druhého dílu, nádherná animace, propracované charaktery postav. Opět mě film bavil. Teda až na ty písničky, i když je fakt, že tu byly o něco lepší než ve dvojce. P.S. Stella byla prostě bombová:) ()

Reklama

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Téměř nesledovatelná a pocitově šíleně dlouhá kravina pro děti předškolního věku. Vyhněte se nejlépe celé sérii, existuje mnoho chytřejších a zábavnějších animovaných filmů. ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Balto 3 se mi líbil z toho důvodu, že se film stavil prakticky jen o závodění mezi smečkou psů a letadlem o to, kdo bude rychlejší. No vlastně taky hlavně tam jde o to, jestli je důležitější práce, než pomoci rodině a jiným lidem (nepřátelům) v nesnázích.  Mě se to líbilo a Kody, ačkoliv byl často dost pěkným parchantem mi ukázal, že i on má to srdce. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oni jsou vlastně všechny tři díly na stejné úrovni. Tady vidíme naposledy Balta, jak učí novou generaci pokračovat v jeho řemesle, ale též odpovědnosti a lásce k lidem, s nimiž nemusí nutně souhlasit. Navíc tu svou stopáž dostává i kačer. Dohromady bych řekl, že si Balto po celou dobu udržel svou kvalitu, a to musel konkurovat i takovým kádrům jako Shrek, Doba ledová apod. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama