Up from the Depths

Horor

Filipíny / USA, 1979, 75 min

James Horner

Souhlas s ostatními. Sám nevím co to bylo za rybu,prostě nějaký monstrum,který mi připomínalo nějakého žraloka. Ale zase jedná o starý klenot. Příšera z hlubin útočí,malá zemička jako jsou Filipíny se zas jedno vyznamenala stejně třeba jako Indonésie,když něco natočit tak je to fakt věc. Jinak mi u filmu vadila krátká délka,sice jsem byl rád,že už byl konec,přesto scénaristi mohli vytáhnout více. A jedná se o další klišovité záležitosti,které k plážovým a zvířecím nebo monster hororům patří. Neuzavřeme pláže,nic se nestane. Tak tu rybu chytíme. Pomoc!!! Galerii jsem dělal já.(24.4.2010)

• Campbell

No čekal jsem něco lepšího. Monstrum se moc neukáže a ani moc nevraždí. A ke konci kde všichni panikaří mi naskočil úsměv po tváři. Takže je to spíše slabota. Bottoms je tu strašně nevýrazný, a dost zakopaný. Aspon že scény s tou rybou byly fajn. Ale jen pro skalní.(17.10.2009)

• Vishnar

Tak u tohohle jsem si vážně odpočinul. Klasický příběh o pláži, kde začne řádit obří vodní monstrum a kde majitelé nedalekého hotelu rozhodně nechtějí slyšet o tom, že by měli všechno zavřít. Tentokrát se ale nejedná o žraloka, ale o něco divnějšího.. sám nějak nevím co to bylo. Naštěstí se jedná spíše o komedii, která nabírá na obrátkách ve chvíli, kdy majitel hotelu vyhlásí soutěž o chycení obří potvory. Kromě vědců se tedy do vody nažene i polonahý Japonec, křičící Banzai na každého kolem... místní ožralové i omladina. Alespoň má ryba co žrát.(16.4.2009)