Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

LexMurphy

LexMurphy (hodnocení, recenze)

Ty vole! Stroskotať na opustenom ostrove s Kelly Brook, to by bola tá najlepšia vec v mojom živote, ktorá by sa mi mohla prihodiť a už po ničom inom by som viac netúžil.

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Zaujímavý film, ale nie je to, ako to tu píšu thriller, a horor niekde až na 20. mieste. Ide o dobrodružnú drámu, zaujímavú aj bez voodoo zložky. A hl. protagonistka, tak tá samotná je za 2*, Jej úžasné prsia, srdiečkový zadoček a sexi boky - tak to sa u heriečiek často nevidí (možno ked tak Salma Hayek). Na druhú stranu, jej krása a vnadnost ma odpútavali od samotného filmu. Moje hodnotenie: 60%

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

film ktory ma pohltil....skvelo som sa vzil do deja ..zaujal po kazdej stranke.. teda filmovy zazitok za 5*

zelgadiss

zelgadiss (hodnocení, recenze)

Průměrný film, který kazí kýčovité voodoo scény, zachraňuje bohyně Kelly Brook.

ještěžiju

ještěžiju (hodnocení, recenze)

Je jasné, že spoustu lidí nenadchne komorní drama, kde navíc musí herci excelovat, jinak by, jako ve většině případů, výsledek vyzněl dost trapně, k mému překvapení se ale v oné hodině a půl odehrává velice kvalitní podívaná, souhlasím se spoustou názorů, že pokud by vystřihli voo doo tematiku, tak by se absolutně nic nestalo, bylo to tam absolutně zbytečné, absolutně stačí pustý ostrov, dva muži, jedna nad míru atraktivní žena, schopnost obstarání ohně a potravy a je o zápletku zcela postaráno, navíc velmi podezíravý manžel, který v porovnání s atraktivním plavčíkem ( servírem z lodi ) se cítí být ohrožen, jasně že Kelly Brooks byla pro roli vybrána díky svým vnadám, ale onu rozpolcenost s kolísavou nákloností k jedné či druhé mužské postavě zvládla na jedničku .. film se povedl a nechápu, co by lidé víc chtěli, jediná chybka byla zcela zbytečná voo doo tematika, která provázela krátkými sekvencemi s bývalou přítelkyní plavčíka tancující kolem pentagramu celý film, ne jen na konci, kde si ji konečně většina mužských diváků a tu komentujících všimla, protože film gradoval a konečně přestali sledovat vnady oné interpretky .. jinak i B. Zane oidvedl velmi slušný herecký výkon :-)

 (hodnocení, recenze)

Klasická zápletka, dobré herecké výkony, hezká Kelly Brook, kontroverzní závěr(voodoo) dává dohromady konzumní kvalitní film ... nurazí nenatchne! Myslim že pro spoustu diváků určitě natchne K.Brook!!! ;-)

Reklama

Reklama