Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

To, co začíná jako trapná telenovela, se nakonec přehoupne do (chvílemi dost napínavé) hry o to, kdo má větší nervy. 2 a 1/2*... ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Náhodou, čekal jsem děsnou kravinu, ale ve výsledku jsem se po celou dobu dobře bavil. Zvlášť prostřední část byla pěkná "schíza". Škoda jenom toho konce, kterej byl zkaženej voodoo šamankou. 60% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je originální asi jako sex s manželkou po 120 letech manželství. Napětí se do filmu pro jistotu nedostavilo vůbec a tak čest filmu zachraňuje mega samice Kelly Brook. Ode dne ztroskotání až do finále filmu, / což je asi rok / má na sobě pořád krásně bilé plavky. Takže zřejmě díky pracímu prášku co roste na ostrově a vypere dočista dočista jsem film rád dokoukal. Při pohledu na jen s dolním dílem plavek svůdně vylézající Kelly Brook z moře, jsem upustil z ruky do postele láhvinku koňaku Martell, který jsem spokojeně celý večer uskrával. Bohužel celá postel mě teď páchne od chlastu a nemůžu do ní nalákat už ani laciná ukrajinská děvčata. Natož moderní české dívky. Já se však na Kelly Brook nezlobím a především díky ní má film dvě hvězdičky. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film Tři bych přejmenoval na Dva - boj o soulož. Celková délka snímku je sympatická z ní si 2/3 drží poměrně slibnou atmosféru. Kelly Brook se navíc po pláži prohání v průsvitné halence, nebo jen tak nahá, tento fakt mi nedovolil přepnout, ani kdybych chtěl. Samotná zápletka je podobná té, v které si zahrál Billy, když měl ještě vlasy (Úplné bezvětří). Konec mi přišel tak nějak zvláštní, protože na pláži, ..... ta sleva je fakt dobrá, ale ještě lepší je porno se Silvií Saint..... Ano něco podobného, nevíte co si o něm myslet, protože je nepřehledný. Ten konec je příšerný a všechnu tu připravu na finále naprosto zabil. 2 hvězdičky za prvních 60 minut filmu, jednu hvězdičku za prsa Kelly Brook. 50% vtipný komentář: pshimi ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Prvních desítek minut s příchutí romantické Modré laguny, ale jakmile se do hry dostává Billy Zane opět v roli thrillerového psychopata srazu se romantika rozšumí a nastává thriller ve všech směrech. Kelly Brook je opravdu sexy a na chvilku bych i já rád ztroskotal na opuštěný ostrov s tak krásnou mušličkou. Vracím se kThree:Billy Zane s pleškou a zlými oči opět nezklamal a přinesl vůni thrilleru, Stewart Raffill s průměrnou režií, ohranou pointou nijak nepřekvapil a tenhle příběh jsme už v minulosti viděli xkrát, proto jsme si ho tak nevychutnali. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Průměrný film o ztroskotání trojice lidí na ostrově. Film docela slušně ubíhá a tak je celkem i dobře stravitelný. Bohužel je v ale v něm spousta filmových klišé a rozhodně mi přišel i závěr docela nepovedený. Celkově bych dal filmu tři hvězdičky ale když do hodnocení přičtu sexuální bohyni Kelly Brook, která je na plátně opravdu okouzlující dávám nakonec 4 :-)) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušnej thriller zasazenej do příběhu o ztroskotání na pustým ostrově, sice postavy nejsou zrovna věrohodný a scénář nutí dělat postavy nesmyslný věci a Kelly Brook by ty její citový zvraty neuvěřila ani cvičená opice v cirkuse a celej závěr filmu byl dost zbytečnej, ale mezi Billy Zanem a Juanem Pablem Di Pacem je to fakt parádně na nože a hlavně jejich nenávist drží celej tenhle film nad vodou. No ale zase nemůžu ani říct, že sem nebyl rád, když tam chodila Kelly Brook v bikinách, ale to na kvalitu filmu moc vliv nemělo, ale zpestření to bylo pěkný, to zase jo ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že ztroskotáte na kouzelném ostrově, kde mužům nerostou vousy a rychle se hojí zranění, ženám se nesmývá make-up a plavky zázračně putují na tělo a zpět, hned u pobřeží je stánek s opalovacími krémy a antikoncepcí, obchůdky s tabákem, prádelna, nehtové a depilační studio a snad i butik s oblečením. To už snad jen chybí jít si zahrát každý večer na druhou stranu ostrova plážový volejbal s T.Hanksem a panem Wilsonem.. Když jsme u toho názvu Tři, tak přesně tolik dnů by měl pan režisér klečet za svůj výtvor na hrachu, stejný počet hřebíků pak patří vpíchnout do rozkroku voodoo figurky scénáristy (doufám, že si to po tom hrachu vychutná) a přísahám, že kdyby K.Brook zavčasu neukázala své dva charaktery mezi plícemi a horním dílem plavek, tak bych tomuto robinzonovskému spektáklu věnoval jen stejný počet minut. Enšpígl má s okoukaností zápletky pravdu, nicméně s tím přirovnáním bych polemizoval. Vždyť dostat se po 120 letech vedle k manželce tou hromadou hlíny a poplácat ji po zadečku bez jediného gramu tuku, to je přece náznak originality v jinak chladné rutině manželského sexu.. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Pouze za křivky Kelly Brook a charisma Billyho Zanea. Zápletka je notně umolousaná a mizerně zpracovaná, přičemž logika odjela na dovolenou - avšak na jiný ostrov, než je dějištěm tohoto zoufalého pokusu o psychothriller. 20%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Snímek Three se vyznačuje několika solidními momenty, jinak je však rutinním thrillerem tolikrát viděné story o ztroskotání a následné snaze o přežití. Namísto drastického, až depresivního vykreslení osudů zbídačených trosečníků, je pohled kamery zaměřen výhradně na Kelly Brook, která je zde okatě prezentována jako sexuální objekt dvojice mužů. Těm scénárista vkládá do úst místy takové nesmysly, že nebýt charismatu Billyho Zanea nebo atraktivního prostředí, nestál by ani za těch 90 minut času!! Ale přes počáteční nedůvěru oněch 90 minut relativně příjemně uběhlo!! 50%. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

3 hvězdy, a to jedna je za Kelly Brook, které to nehorázně slušelo… jo ztroskotat s ní někde na pustém ostrově by nemuselo být na škodu. :-) ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriller, na který se asi víckrát nekouknete. "Ztraceni na pustém ostrově" znám v mnohem lepším provedení. 45% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah je téměř vše vypovídající, a tak jen pár slov. Čekal jsem ostrovní survival na život a na smrt, v žánrech je dokonce příslib hororu. Tedy ne že by chvílemi a ke konci o život nešlo, ale celé to vypadá jako kříženec Modré laguny (o níž se tu i vtipkuje) a Robinsona. Přitom téma manželského páru a singl mladíka nabízelo mrazivou podívanou. Alespoň že došlo na podmořské záběry, kterých mohlo být rozhodně více. Osobně jsem čekal, že Jacka trochu pocuchá žralok a že tak dostane film větší grády. Tak nic. Co ovšem ta voodoo děvečka? Naprostá zbytečnost. A protože jsou všechny postavy nesympatické, Jack samozřejmě vede, anžto Zaneovi padouši vždycky šli, konec je vcelku přijatelný. Za mé několikeré nutkání film vypnout dávám dvě umolousané hvězdičky...rybám a žralokům a Kelly Brooksové. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co si budeme namlouvat, pánové, tohle je zajímavé jen od prvního k sedmému páru žeber alfa samice Kelly Brook. Dámy zas viděly hanbatý zadek klučíka Juana, takže je to fifty-fifty a můžeme jít všichni v klidu do hajan. V příštím dílu Večerníčku uvidíme, jak se Křemílek s Vochomůrkou mečovali o Makovou panenku tak dlouho, až přiletěl motýl Emanuel a umlátil je cylindrem. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Průměrný thriler, který stojí na hereckém výkonu Billyho Zaneho a na ne moc oděné Kelly Brook. Tím ale nechci říct, že se mně to nelíbilo. Právě naopak, nijak složitý, ale slušně natočený film, pohled na krásné moře a v něm Kelly, jediné co mně vadilo bylo woodoo, které mně zde nesedělo. V každém případě pro mě 3 hvězdy. ()

Reklama

Reklama