Zemětřesení v New Yorku (TV film)

• Kanada

Earthquake in New York

Zemetrasenie v New Yorku

Katastrofický / Drama

Kanada / USA, 1998, 94 min

Terry Ingram

• kleopatra

Mix chaosu, patosu, hlouposti a filmařského diletantství.(25.9.2005)

• Cival

Tenhle film jsem viděl díky svému důvěřivému tatíkovi, který vždy dával při vybírání na radu slečen ve videopůjčovně. Byla to sice šílená sračka s vrcholně špatnými triky, ale jednu hvězdičku jí z nostalgie dám. Bylo to totiž v době, kdy Česká televize na sobotní prime-time nenasazovala tyhle fekálie, a aby jste se pokochali, museli jste si je poctivě vyhrabat ze změti videotitulů. Kam se ten svět řítí...(13.3.2004)

• Lima

Malý testík. Zemětřesení v New Yorku je: A) pomsta Jiřího Janečka za poslanecké šprajcnutí ohledně zvyšování koncesionářských poplatků....B) pokus ČT vyrovnat se kvalitou nabízeného programu německo-rakouské TV Prima....C) Zlý sen........Tady se nespletete. A+B+C je správně.(13.3.2004)

• Renton

Po prvním "speciálním" efektu jsem nemohl jinak..(13.3.2004)

• woody

Tohle dát do sobotního prime-timu se ČT hodně povedlo.Na začátku se rodince uskuteční velké trauma.V této chvíli jsem věděl že to mám vypnout, ale abych měl přehled o IQ všech zúčastněných jsem si to vytrpěl.A pro ty co si myslí že alespoň scéna zemětřasu bude na úrovni -je na omylu.Sestříhalo se to z několika záběrů domolice starých domů.Soucha Svobody je pěkně počítačově zelená až to praští.Empire pěkně plastický a zřítil se s veškerou grácií, hodnou filmařů.___Považujte to za pomstu Kanaďanů Američanům za to že Niagárské vodopády jsou i na americkém území.(21.3.2004)

• Brouk

Obzvláště nepovedená slátánina... Nechápu, jak tohle někdo může dávat jako hlavní film na sobotní večer.... Brrrr. To už je na tom ČT tak blbě?(13.3.2004)

• Le_Chuck

Typická Nova v stredu o pol jedenástej. Lacný film s úbohym scénarom, trikmi, hercami, nehercami, kamerou a tak ďalej. Pozeral som to len kôli tomu aby som videl, ako samotnú katastrofu natočia a bola to ... katastrofa.(31.5.2005)

• Chrustyn

Příšerná slátanina s příšernými triky a hroznými herci.(6.8.2007)

• Davies182

Na tenhle film vzpomínám jen v souvislosti s tím, jak se moje babička bála, že je to reálné, když jsem se s ní na tenhle psakvil o prázdninách díval.(29.4.2009)

• fannah

chaos, blbost, pi**vina(26.1.2007)

• raffspIn

Když nemáte kvečeru co dělat, tak se můžete dívat na tento film, nebo můžete jít na zahradu a propálit si hlavu kulkou. Každopádně to bude pěkně nudný večer.(21.5.2005)

• Empire

Efekty mluví za sebe a příběch? Nic takového se zde nevyskytuje!(14.3.2004)

• Ziralka

Proč ve všech katastrofických slátaninách padá hlava sochy svobody při zemětřesení vcelku?(18.3.2012)

• Chino

Ať si tyto hovna v Americe klidně točí, ale ať je nám sem, prosím, nevozí! Tohle je fekálie, která má s filmem společné leda tak titulky. Popisovat neherce a neefekty nebudu. Nedokázal bych to. Lidi, za co těch 20%, probůh? Za souboj v metru, či za mladého hrdinu v televizi? Dá se pochopit, že Nova tyhle sračky vysílá ve všení den kolem půlnoci. Jak se ale může něco takového objevit v sobotu v hlavním vysílacím čase na veřejnoprávní televizi? Výsměch, nebo opovržení českým divákem? Gratuluji pane Janeček! Skutečně výborný způsob, jak přesvědčit lidi, aby platili...(16.3.2004)

• Ethano

Sice se v počítačové animaci vůbec nevyznám, ale při sledování speciálních efektů tohoto "filmu" jsem si říkal : "To bych dokázal taky!"(5.6.2004)

• Marg

Původně jsem chtěl dát 1 hvězdičku, přece jen to TV záležitost, ale tahle sračka si ji opravdu nezaslouží. Naprostá ztráta času. Dát v primetime tenhle hnůj, to se ČT opravdu nepovedlo.(17.3.2004)

• Xylobalsam

Proboha, tohle dávat jako hlavní sobotní film, fuj.(18.3.2004)