Reklama

Reklama

House of the Damned

všechny plakáty

Obsahy(1)

Will (Greg Evigan) a Maura (Alexandra Paul) se rozhodnou přijet s dcerou do Irska a žít na panství Mauřiných předků. Podivné události v okolí domu však brzy přivedou místního kněze k přiznání, že Mauřini předkové praktikovali černou magii. (JasonCZ)

Recenze (4)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nenápadná, no celkom slušná duchárinka. Manželský párik s malou dcérou sa nasťahuje do prekliateho domu, a začne sa tradičné postrašeníčko s poletujúcimi predmetmi, jedným nasratým duchom, kostlivcom ukrytým v múroch..., no a keďže nepomôže ani pán farár a manželku posadne duch, musí všetko riešiť hlava rodiny. Pekná atmosféra, sympatické postavy, slušná hudba. Aj keď je pravda, že kostolné zbory nemusím, do hororov to celkom sekne, navyše v starinkách bola takáto hudba vždy obľúbená, takže beriem. Ale je to riadne klišé a všetko plynie presne podľa očakávania, bez šance na nejaké prekvapenie alebo zvrat. Takže čistý priemer. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Asi byla chyba očekávat od tohoto filmu více. Nicméně mám ale slabost pro duchařiny z 90 let, tak jsem se těšil, navíc hodnocení se pohybovalo kolem 65%. Rodina se nastěhuje do baráku kde straší, atmosféra nebyla nejhorší ale byla utopená nudou. Jelikož se jedná pouze o TV film takže na krvi bylo ušetřeno a na efektech jak bysmet. Efekt ducha(monstra) byly strašné. Občasné strašení ale potěšilo a duch dělal docelo zlo. ale herci to totálně pokurvily když tam byl ten sidekick či co to bylo tak se člověk jen směje. Ale i tak nemůžu čict že jsem znechucen, je to jen béčkový film z 90 let na který se zapomělo a tak to taky zůstane. ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Hodně neznámý film,který jsem našel ve sbírce a jsem tomu i rád,jelikož až tak zlé to není a je to devadesátková duchařina jak vyšitá. ()

Reklama

Reklama