Winx Club (TV seriál)

Iginio Straffi

Hrají:

Frank Frankson

• Karlos80

Nic mi tyto barbínky opravdu neříkají a ten český dab. bože můj Klára Jandová a Zuzana Slavíková si hrajou na holčičky...(30.3.2008)

Cílová skupina je nadšena. A chystá se už druhý film, takže Bloom se nemá opravdu zač stydět ;)(2.9.2010)

• Mr.Floyd

Ľudské pokolenie má dve pohlavia, keby som bol sexistom považujem tento seriál za totálny odpad, ale myslím aj na dievčatá a pre tie je tento Klub Winx lepší ako dievčenský román.(7.5.2008)

• AngelBuffy

Hnus! Hnus! Hnus! Blbost, kravina, stupidnost!(28.10.2011)

• CrazmydRed

Kravina.. Pokial nemate radi precickošené dievcatka... Hviezdicka je len za tu snahu dobre to naanimovat....(14.1.2007)

• BoncheR

?!?(6.9.2011)

viděl jsem pár dílů na návštěvě ve francii, kde doslova hltala tyto sufražetky jedna 5ti letá holčička. pro kluky jsou určitě lepší animáky, ale přesto je to hezky koukatelné.(12.8.2007)

• Devils_PIMP

Asi na to koukam jako kluk, ale ja to ani jinak neumim. Tohle je tak měkoucke, tak heboucke, tak klasnoucke... ze se z toho docela zavazne zveda kufr.... ceho je moc toho je priliz. /sledovano v nemeckem jazyce(3.3.2011)

• Manarit

Vlastně tu hvězdičku dávám jen za to, že jsem viděla stokrát horší, než že by na tomto seriálu vůbec nějaké plus bylo. Nepochopila jsem, o co tvůrcům vlastně šlo, nejspíš o něco, na čem se pak prodá hodně doplňků. Děj je hodně naivní a hlavní směr je to, aby hrdinky mohly co nejvíc předvést své hadry. Postavy jsou kapitola sama o sobě. Má jim být 16, ovšem postavu mají dospělou a to tak přehnanou, až jsem chvílemi měla pocit, že to vlastně pro děti vůbec není. Podobně oblečené charaktery by zapadly snad i ve filmu z prostředí striptýz klubu. Přehnaná fyzička všech postav, které jsou zamýšlené jako sexy, není jediná vada na animaci(hlavně mužští idolové oblečení v kondomech). Chvilkama to vypadá, jako by prostě vypadl záběr, co není důležité pro děj, to má jen hrubý náčrt jako z malování. Oproti tomuhle jsou Špionky a Witch výkvět a vrchol fantazie. A Witch jsou myslím právě to, co tento počin nejvíce vykradl.(12.10.2011)

Tento seriál není pro dospělé a tak se nedivím ,že "dospělí" mu dávají takové nízké hodnocení .Možná jsem trochu dítě ,možná i to ,že vnuk je nadšený ,tak dávám čtyři puntíky(14.12.2011)