Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal na první shlídnutí. Přiznám se, že mi během prvního sledování nějakou dobu trvalo, než mi docvaklo, kam to směřuje a na konci jsem jen nedočkavě čekal, jak to nakonec dopadne:). Je to trochu netypický příklad romantické komedie, ale proč ne. Jak Piper Perabo, tak Leně Heady to spolu zatraceně sluší, jen je trochu škoda, že spolu na obrazovce společně nestrávily víc času, ta chemie z nich hlavně v druhé půlce filmu tryská proudem... A opomenout se nedá ani svérázný humor rodičů Rachel:). EDIT 18.8.2017 Po dalším zhlédnutí... jo, přidávám na plný počet, napoprvé jsem si nevšim několika zatraceně důležitých pohledů a výborných hlášek:). ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

60 % - Holky hezký, ale ve filmu, který otřepaností námětu nemůže být otřepanější. Jediná výjimečnost oproti romantickému mainstreamu tkví v tom, že v hlavní roli jsou tu právě dvě dámy; kdyby to byla klasická dvojice muž-žena, nezaujme tenhle film vpravdě ničím (podobně jako Zkrocená hora). Ale pro hodinku a půl odreagování se je to dobrá volba. ()

Reklama

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Waaaa to bolo skvelé! Tak trochu nezvyčajná romantika podtrhnutá skvelým jemným humorom, ktorý ma miestami dostal do kolien. Až do konca som nevedela ako to skončí a dúfala som len v to najlepšie. Hlavné predstaviteľky mali skvelú chémiu a je škoda že spolu nemali viac scén. Ako Piper Perabo tak aj Lena Headey sú nádherné a úžasné herečky a do týchto úloh sa naozaj hodili. Tento film si určite pozriem ešte niekedy pretože ma bavil po celý čas. Tiež nechápem celkom nízke hodnotenie podľa mňa by sa to malo pohybovať v červených farbách. Za mňa 5* ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech se může na první pohled jevit jako netypický film. Jenže to není zcela pravdou a výsledek tomu také úplně neodpovídá. Tím prvkem, který tak ozvlašťnuje snímek, je fakt, že ve středu zájmu není heterosexuální vztah, nýbrž ale homosexuální. Je sice pravdou, že mnoho filmů na dané téma v rámci klasického vyprávění nevzniká. Ale nežastněte, nic nového a objevného se před námi neodehrává. Film jede ve skutečnosti po zajetých kolejích a ničím nepřekvapí. Vyvíjí se a končí jako každý druhý romantikcký film. Samozřejmě nesmí chybět ani velkolepé předvídatelné finále. ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Od doby co ve Working Title dali sbohem klasickým romatickým komediím, mi takový film chyběl - díky, Ole. Velká škoda že Imagine Me & You najdete zapadlý v dolních příčkách videopůjčoven, protože patří za poslední dobu v daném žánru k tomu nejlepšímu - britové v tom prostě uměj chodit. Je to poměrně dobře a vtipně napsaný, skvěle zahraný i obsazený, celý to působí svěžím dojmem a chemie mezi Piper a mou oblíbenou Lenou funguje na jedničku, takže palce nahoru. Navíc fotr neskutečně ruluje! :) Po druhým shlédnutí jasná srdcovka. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama