Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (446)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Musim se na tyhle zvireci filmy prestat divat nebo musim nejak prijit na to jak se proti ty sentimentalite obrnit. Vzdycky je to o tom samym (skoro) a vzdycky se nedokazu ubranit slzam - pripadam si pak jako stara backora. V psim poslani je nam prezentovana psi duse / psi vedomi, ktere se postupne prenasi z jednoho psa do tela druhyho s tim, ze si pamatuje ty predchozi zivoty. Nebudu spojlovat, ale musim rict, ze to bylo ve finale pomerne originalni a film se mi libil. V hlavni roli (po psech) homous z Novyho Zelandu KJ Apa, Braga z F&F6, totalni no-name negrice a v zaveru se objevi na cca 10 minut Dennis Quaid. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Komentář obsahuje možné SPOILERY: Co může být dojemnějšího než film, ve kterém na konci zemře pes? Film, ve kterém zemře pes po deseti minutách. A pak znovu, a znovu a znovu... No jo, obrečela jsem odchod všech těch hafanů a musím říct, že jsem si pekelně rozmazala řasenku po tvářích. Uf. Nicméně: pokud odhlédnu od všech těch odchodů a návratů, jde o poměrně průměrný film, u kterého si pobrečíte. Určitě aspoň na konci. A pokud ne, tak... tak prostě asi máte radši kočky nebo co. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný pejskař a kdyby mi někdo řekl, že uvidím nejdojemnější film za posledních x let, při kterém budu mít asi desetkrát na krajíčku, tak si budu ťukat na čelo. Film se nese ve stylu Kdopak to mluví v podání psích mazlíčků. Zápletka je především o psím hrdinovi a Ethanovi, kdy vzniká krásné pouto mezi člověkem a zvířetem, které zachycuje osudy lidí zvířecím pohledem. Moc příjemně se koukalo na to, jak psí hrdina přirozeně sedí do každé scény a především, jak zábavně a vtipně je odvyprávěn. Byl jsem až v šoku, když v půlce pes umírá, dojde k reinkarnaci a začíná nový příběh, WTF !!!! Vlčák s policistou, malý ratlík, prožívajíc nový osud, až nakonec odloučený hafan, který se shledá s dávným přítelem....Každý z příběhů zapůsobí jinak, některý méně, některý více, ale vždy odlišným způsobem a to i náhledem jako na člověka takového. Psí hrdinové bez digitálních efektu byli neskuteční, doprovázení výbornými hláškami z psího pohledu. Tvůrci si naprosto pohrávají s divákem a těch situacích, kde ždímají emoce je nespočet. Mohl bych namítnout, že je to cílené právě na emoce, ale samotné příběhy jsou jako vystřižené ze života a tímto nápadem naprosto geniálně spojeny. Jako rodinný film o přátelství s roztomilými hrdiny naprostý strop.......9/10 ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Krásnej film, jsem moc rád, že i v dnešní dementní době se takovéhle snímky točí a mají svoje místo. Utopte v sobě všechnu ironii, sarkasmus a cynismus, aspoň na tu hodinu a půl, a odpustě tomu filmu všechno klišé a citové vydírání, už jen pro ty krásný psí oči. Víc netřeba dodávat, kdo měl kdy nějakýho psího (nebo prostě zvířecího) kámoše, moc dobře ví, o čem tohle Psí poslání je. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-4* berte toto hodnocení hooodně subjektivní, protože psa máme a navíc zlatého retrívra ;-). Je pravda, že hraje hodně na city, takže nezaujatým tím může hezky brnkat na nervy a ani nenarazíte na žádný nový příběh. Ale když zaběhané scénáristické postupy hezky zaobalíte do příběhu o psích reinkarnací, tak máte doják pro pejskaře na světě. Nebudu teda ani doporučovat, protože jak říká moje drahá polovička, je to film pro masochistu s kapsami plné kapesníků ;-) ... a pusťte si ho jen na vlastní nebezpečí. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Dennis Quaid nosil farebné kontaktné šošovky, aby mal hnedé oči. V skutočnom živote má modré. (Arsenal83)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama