Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Genius přes praní špinavých peněz Antony Zimmer má v patách policii z celého světa. Nikdo sice netuší, jak vypadá, ale policajt Arkeman má velkou výhodu před ostatními – ví, že Zimmer bude riskovat všechno jen aby se mohl znovu setkat s Chiare. Aby Chiara zmátla policii, namátkou si vybere Francise a chová se jakoby šlo o Zimmera. Francis tak zažívá svou noční můru, kdy po něm jdou snad úplně všichni. Co však Chiara ani Francis netuší, že jsou pouze figurky šachové partie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (68)

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Velmi elegantní, stylizovaná a inteligentní zábava. Sophie dokazuje, že je stále v top5 francouzských hereček (jak dle krásy, tak dle herectví). Attal svou komplikovanou postavu zahrál též dobře a ostatní jsou policisté a ty ve Francii vždy uměli dobře. Moc příjemná je elegantní kamera, která ždíme všechny příležitosti, co jen Riviera nabízí. Škoda trochu odfláklého závěru, jestli někde může americký remake získat, je to práve zde... 75% ()

Damielka 

všechny recenze uživatele

Sice jsem tušila, z koho se nakonec vyklube Anthony, ale nevadilo mi to. Naopak se mi hodně líbilo, jakou hru spolu Sophie Marceau a Yvan Attal rozehráli, jak to mezi nimi postupně víc a víc jiskřilo a jak se z neškodně vyhlížejícího ňoumy Francise stal nebezpečně sexy a odhodlanej chlap, co má všechno a všechny na háku. Je to pěkná, francouzská krimi pohádka a když v tom nebudete hledat víc, nudit se určitě nebudete. ()

Reklama

Kamkon 

všechny recenze uživatele

Hned od začátku nasazená atmosféra a styl vyprávění mě velmi bavil. Vážná Sophie Marceau mi připomněla Evu Green z Casina Royal a její bezradný protihráč rovněž skvěle hraje. Navíc zabrousíme i do mého oboru hotelnictví ( i když se objevují jisté nesrovnalosti) a prosluněné Nice a akční zvraty tomu skvěle přidávají. Na druhé kouknutí však o poznání ne tak působivé ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Nemastné neslané. Celý film sa nesie na jednej vlne, neponúka napätie, akciu, romantiku ani prvky drámy. Nato ze má 90 minút sa na plátne permanentne nič nedeje a my v podstate ani poriadne nevieme o čom to nič je. Koniec filmu je rovnáky ako celok a neprimel ma pohnúť ani brvou. Film nás chcel nútiť rozmýšľať, ale ono tam ani nebolo nad čím. Dej je dosť prostý avšak tvariaci sa že je viac. Slabé! ()

meave 

všechny recenze uživatele

Ak ste milovníkom dramatických thrillerov či krvavých akcií, tak sa na to kľudne vykašlite. Toto je taká príma pohodová /preemotivovanosťou až takmer ženská/ kriminálka a pátraní po známom neznámom Anthonym s nežným srdcom a geniálnym mozgom, pričom polícia sa spolieha na srdce a mafia pasie po mozgu..najradšej po rozprsknutom. K tomu pekná príroda, hudba i herci ... príjemné. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • Okrem viacerých miest po celom Francúzsku prebiehalo natáčanie aj na Baleárskych ostrovoch, konkrétne na Ibize. (MikaelSVK)

Související novinky

The Tourist – prokletý projekt?

The Tourist – prokletý projekt?

06.11.2009

Snad ještě nikdy jsme v novinkách na tomhle webu nepsali o filmu, který by se dočkal tolika rošád na hereckých postech a režisérské židli. The Tourist je remake francouzského špionážního thrilleru… (více)

Všichni chtějí Angelinu Jolie

Všichni chtějí Angelinu Jolie

22.10.2009

Aby ne. Přesvědčila kopáním do zadku v akčním Wanted i slzením v dramatu Výměna. V létě ji uvidíme v akčním špionážním thrilleru Phillipa Noyce Salt. Agentku (akorát ne CIA, ale Interpolu) si zahraje… (více)

Cruise versus Washington

Cruise versus Washington

12.02.2009

Ode dneška můžete i v našich kinech posoudit, jestli uvěříte Tomu Cruiseovi převtělení se do nacistického důstojníka, a asi to nebude jeho poslední „zahraniční“ role. Právě totiž rokuje o roli v… (více)

Cruisův napínavý výlet

Cruisův napínavý výlet

05.11.2008

Tom Cruise v Tropické bouři předvedl, že dokáže vládnout i filmu, ve kterém účinkuje dohromady tak 7 minut. Ale potřeboval by opravdový hit. Nejlíp hned! Nový trailer k Valkyrie vypadá báječně, ale… (více)

Reklama

Reklama