Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film natočený na motivy málo známého románu Bram Stokera. V Egyptě v roce 1947 nalezli archeologové šestiprstou mumii neznámé egyptské královny. Po dvaceti letech, hlavní archeolog, který obsah hrobky převezl do USA, konečně nalezl tabulku s textem, který má vrátit mumii zpět k životu. Netuší ale, že jeho dcera je v jakémsi záhadném propojení s dávno mrtvou královnou. Roztáčí se kolotoč podivných jevů, všichni účastníci objevení hrobky se znovu dostávají do děje a umírá každý, kdo se pokusí záhady kolem šestiprsté mumie a jejího prstenu rozluštit . Obřad probuzení mumie se nakonec nezdaří - nebo snad ano? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (30)

Douglas odpad!

všechny recenze uživatele

Za komentář stojí jen distribuční kuriozita: v našich videopůjčovnách šel chytře pod názvem "Mumie", přičemž mimořádný úspěch tohoto kroku byl posílen nejen faktem, že stejnojmenný Sommersův blockbuster šel do kin s mohutnou reklamou nedlouho předtím, ale jeho videodistribuce byla naopak značně zpožděná, takže laciné béčko o celách bez zámků vydělávalo na své názvové shodě ještě mnohem déle, než distributor čekal. ()

Nix odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě na VHS jsme si chtěli půjčit Mumii a místo toho jsme si půjčili tenhle brak. No byla to strašná nuda a asi nejhorší zpracování Mumie. Tohle už nikdy nechci zažít, jako malého mne neděsilo, to co se odehrává v tom filmu, ale jakým způsobem to je zpracovaný. Zážitek, který nechcete zažít. Rychle pryč od toho. ()

Reklama

charge odpad!

všechny recenze uživatele

Obálka na VHS vypadala opravdu velmi zajímavě, když jsem si ji šel do videopůjčovny tenkrát zapůjčit, jenže při sledování filmu mi připadalo, že jsem si zapůjčil prázdnou kazetu. Jediný, co si totiž z tohohle velkýho nic pamatuju je obtloustlá uklízečka běhající jak šílená s krvavým ksichtem po obýváku, kterou na dálku nějaká mumie ovládá, ve zbytku filmu se jinak neděje zhola nic. Ale nejvíc mě asi naštvalo to předražený půjčovný, který jsem za to jako za novinku dal... ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

A já piča si to tenkrát půjčil z videopůjčovny s doměním,že je to mumie s Brendanem Fraserem.Jasně měl jsem si přečíst kdo v tom hraje,ale koho by napadlo,že nějaká distribuční kunda udělá tak vychytralej tah a ojebe tak spoustu lidí.Věř mi Douglasi,že kdybych to věděl dřív,v životě bych si to nepůjčil. ()

B.e.r.n.y odpad!

všechny recenze uživatele

Jak tak koukám po ostatních komentářích, tak nejsem jediný, kdo si tuto hrůzu kdysi omylem vypůjčil ve videopůjčovně s tím, že v ruce mají titul od Stephena Sommerse. Film jsem ani při druhém pokusu nedokoukal do konce. O zpracování scén škoda mluvit a zvukové efekty by též mohly být působivější. Nuda která jen málokoho má šanci zaujmout. . . ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles a v San Franciscu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama