Reklama

Reklama

Márnice

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Dojlova rodina se přestěhuje do venkovské oblasti Kalifornie, aby zde začala nový život. Možná je to zvláštní volba, jelikož opětně zprovozní pohřební službu ve dlouho opuštěném domě bratří Fowlerů . Místní obyvatelé se tohoto domu bojí a ve městě se povídá, že místo, kde tento dům stojí, je prokleté. Dojlova rodina brzy přijde na to, že na jejich pozemku se skrývá něco, co probouzí mrtvoly z jejich dlouho zapomenutých hrobů a živí se na smrti samotné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

folklorman 

všechny recenze uživatele

Nevím, třeba tento film bude zajímavější pro generaci za dvacet let. To samé, jako my dnes uznáváme a chválíme nezaměnitelnou tvorbu hororu z osmdesátých let, kterou tenkrát prohlašovali za srač......Tento film je sice něčím zajímavý, ale od Toba Hoopera jsem čekal něco trochu víc. Rozhodně doporučuju pro fanatické milovníky hororu, ale i lidi trochu náročnější. ()

xjane 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších nudných "hororů", kde je všechno špatně...příběh, herci, efekty (jestli se to tak dá vůbec nazvat)...pár nechutností, pár nechtěně vtipných scén...zombíci jsou totálně neschopní a směšní...no a logiku tady taky nehledejte. Odpad nedávám jen z důvodu, že jsem se párkrát opravdu pobavila, takže za mě 15%. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Podpriemerný horror, ktorý sa snaží pôsobiť aurou 80.-tych rokov. Chvíľami sa mu to skoro aj darí. Vykráda snáď všetky vtedajšie témy a miesi ich v akýsi nepodarený príbeh. Ale nakoniec to nie je až taká katastrofa. Celkom sympatický mladí herci, chátrajúca márnica pri zanikajúcom cintoríne, ľahko humorne pojatá réžia, zopár nechutných scén. Najviac ma však zaujalo obsadenie hlavnej úlohy Denisou Crosby. Táto herečka v roku 1989 skvele stvárnila Rachel Creedovú vo filme "Pet Sematary". Škoda, že sa jej podobný výkon nepodarilo zopakovať aj v "Márnici". ** ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak tento horor asi dieru do sveta nenarobi..je to sice dost velka blbost ale na jedno pozretie sa to da zvladnut.Ked sa jedna o zombie(no ake take) tak sa clovek tesi na vela gore efektov...ale moc som ich tam nevidel... Zhodnotenie....dost cudne ale prekvapujuco celkom zabavne (nenudi to) 2a pol hviezdy ()

LEATHERFAC odpad!

všechny recenze uživatele

Vážení přátelé...opět se mi potvrdilo, jak zrádné je nakupovat DVDéčka zatím neviděná, jen proto, že jsou právě slevněna... Ze začátku to vypadá docela dobře - má to slušnou atmosféru a barabizna vypadá taky docela nadějně...Ovšem ve druhé polovině, kdy začíná strašení, se to nechtěně přehoupne v totální parodii. Bohužel, ono je to myšleno takhle vážně. Ten konec mi přišel jako by si parta kamarádů zahrála s latexovýmy maskami na maškarní bál - takhle totálně spackané masky a efekty jsem už dlouho neviděl. Tohle je jednoznačný odpad. Nechápu proč se u nás vydavají takovéto sračkoidní blafy, jeden za druhým, když ty kvalitnější horory na DVD ještě nevyšly? Proč se vydává Márnice "od tvůrce Texas masakru" když ten samotný ještě nevyšel? Proč vycházejí nejnovější díly Hellraisera, když ty první ještě nevyšly? To samé třeba první díly Noční můry v Elm street...atd atd... Dočkáme se někdy? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Ve filmu je celá řada odkazů na dílo H. P. Lovecrafta. Citované dvojverší "That is not dead which can eternal lie, and with strange eons even death may die" pochází z jeho povídky Call of Cthulhu, stejně jako název města Arkham. (gjjm)

Související novinky

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

Roň slzy, už brzy ozáří lampa dvůr

18.05.2006

Tedy alespoň něco na ten způsob. Říká vám jméno Dario Argento něco? Jestli ne, tak vězte, že je to jeden z nejlepších režisérů a scénáristů italských krvavě brutálních horrorů minulých několika… (více)

Reklama

Reklama